reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Czasem dobrze jest sie wyplakac....wyrzucic to z siebie. Przynosi to ulge i moim zdaniem nie jest to oznaka slabosci a oczuszczenie sje ze zlych emocji. A jeszcze jestes w ciazy i hormony tez swoje robia.
Oh robią robią ale ostatnio potrafię codziennie... Wszystko wyprowadza mnie już z równowagi :/ jestem smutna, zła.. Szczęśliwa chyba tylko jak śpię

reklama
Dzieki kochana,mam taki zamiar. Fizycznie nie czuje sie przemeczona i moglabym zrobic duzo wiecej ale organizm sie buntuje. Nie lubie takiego stanu ze moglabym a jednak......
Ja też tego nie lubię. Przez ostatnie dwa tygodnie byłam mega aktywna dzień w dzień. Dziś tylko spacerek i obiad zrobiłam bo jak rano wstałam to stopy mnie bolały tak że mi było ciężko chodzić [emoji849]

Dzieki kochana,mam taki zamiar. Fizycznie nie czuje sie przemeczona i moglabym zrobic duzo wiecej ale organizm sie buntuje. Nie lubie takiego stanu ze moglabym a jednak......
No właśnie Ty może nie ale Twój organizm tak także wskakuj na wolniejsze obroty i oszczędzaj się jeszcze się nabiegasz[emoji8]

reklama
Do góry