reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja was dziś czytam na bierząco ale nie mam weny pisać
Byłam w sklepie dziś u siebie utargowalam przyjechałam do domu zjadłam poszłam na spacer z Cześkiem i gustkiem a potem siedziałam przed tv i tak do teraz ...
W zasadzie prowadzę dziś pasożytniczy tryb życia [emoji23]

Ja rowniez podczytuje was ale czasu brak na forum dzis. Wlasnie mierzylam cianienje 153/95 bardzo wysokie a o 19 bralam tabletke. Teraz biore kolejna ,mam nadzieje ze mi zbije bo glowa mi peka jak nie wiem co. Powoli zaczynam miec dosc tego stanu. Cieszy mnie jedynie to ze teraz leze i maly daje znac o sobie. Dostalam opier....od D bo dzis za duzo chodzilam i nogi popuchly jak banie. Ehhhh

Ja rowniez podczytuje was ale czasu brak na forum dzis. Wlasnie mierzylam cianienje 153/95 bardzo wysokie a o 19 bralam tabletke. Teraz biore kolejna ,mam nadzieje ze mi zbije bo glowa mi peka jak nie wiem co. Powoli zaczynam miec dosc tego stanu. Cieszy mnie jedynie to ze teraz leze i maly daje znac o sobie. Dostalam opier....od D bo dzis za duzo chodzilam i nogi popuchly jak banie. Ehhhh
Oliwka oszczędzaj się kurdeee bo dostaniesz lanie musisz o siebie dbać chcesz w szpitalu wylądować? Jutro cały dzień odpoczywaj może ciśnienie też się troszkę wyciszy przez to . No i oby głowa przestała boleć, a ciśnienie spadło [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Dajcie spokój.. Ja nie mam ani czasu ani nastroju.. od czasu przed weselem tyle nie fajnych rzeczy się wydarzyło że szczerze mam dość... dość przeprowadzki, remontu, miliona myśli na raz... Masakra jakaś.. nastał u mnie mega ZŁY czas.. Ehh obu tylko za bardzo Maksiu tego nie odczuwał :( ale na prawdę ostatnio u mnie nie fajnie :( za dużo problemów i spraw na głowie i żeby to tylko o mieszkanie chodziło...

Dajcie spokój.. Ja nie mam ani czasu ani nastroju.. od czasu przed weselem tyle nie fajnych rzeczy się wydarzyło że szczerze mam dość... dość przeprowadzki, remontu, miliona myśli na raz... Masakra jakaś.. nastał u mnie mega ZŁY czas.. Ehh obu tylko za bardzo Maksiu tego nie odczuwał :( ale na prawdę ostatnio u mnie nie fajnie :( za dużo problemów i spraw na głowie i żeby to tylko o mieszkanie chodziło...
Rozumiem cie doskonale....problemy sie pietrza. Jak cos wypadnie to pozniej lawina.....i nerwy... Ale musisz jakos sie opanowac dla synka. I pamietaj nie ma takiego dolka z ktorego nie da sie wyjsc.

I dobrze opierdol się należy! Grzecznie wypoczywaj [emoji6]

Oliwka oszczędzaj się kurdeee bo dostaniesz lanie musisz o siebie dbać chcesz w szpitalu wylądować? Jutro cały dzień odpoczywaj może ciśnienie też się troszkę wyciszy przez to . No i oby głowa przestała boleć, a ciśnienie spadło [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]
Dzieki kochana,mam taki zamiar. Fizycznie nie czuje sie przemeczona i moglabym zrobic duzo wiecej ale organizm sie buntuje. Nie lubie takiego stanu ze moglabym a jednak......

reklama
Do góry