reklama
Karla88
Fanka BB :)
Klaudia może dojdziecie do porozumienia i jakoś się rozliczycie
Albo pogadajcie z nią i napiszcie jakiś aneks do umowy bo gdyby za kilka lat znów by się wam coś takiego trafiło - odpukać żebyście nie musieli na nowo kolejny raz robić
Albo pogadajcie z nią i napiszcie jakiś aneks do umowy bo gdyby za kilka lat znów by się wam coś takiego trafiło - odpukać żebyście nie musieli na nowo kolejny raz robić
olaaa7
Witam się weekendowo Mój ostatni piątek w pracy Jeszcze 4 dni wstawania
Ja to w ogóle mam problem z pomieszczeniem się Już mi brakuje pomysłów gdzie trzymać wszystkie rzeczy, masakra jakaś. Przydałby się jeszcze jeden pokój.
Super Kupowaliście bez fotelika? No pewnie, jak nie ma gdzie trzymać to bez sensu, żeby przeszkadzałNo jak jaki [emoji23] bebeto vulcano szary z białym stelażem pojezdzilam sobie jeszcze po sklepie i nie zastanawiałam się
Zaliczkowalam kolor na zamówienie bo na stanie nie mieli ale odbiór kiedy ja chce a ze teraz ten remont nie mam go gdzie trzymać to na spokojnie powiedziałaM ze za miesiąc przyjdę
Cenę tez mi zrobił dobra lepsza niż na Allegro 1529,00
Ja to w ogóle mam problem z pomieszczeniem się Już mi brakuje pomysłów gdzie trzymać wszystkie rzeczy, masakra jakaś. Przydałby się jeszcze jeden pokój.
Lipcowa mamusia
Hey dziewczynki czy glukozę musze odrazu wypić czy mogę tak przez parę minut ja pić a potem na badanie?
Karla88
Witam się weekendowo Mój ostatni piątek w pracy Jeszcze 4 dni wstawania
Super Kupowaliście bez fotelika? No pewnie, jak nie ma gdzie trzymać to bez sensu, żeby przeszkadzał
Ola 3w1 z fotelikiem od bebetto i taka cenę zribil wiec brałam
A dostałam od cioci maxi cosi wiec będę go miała do auta a tem z bebetto najwyżej na stelaż potem sprzedam jako komplet
reklama
olaaa7
Też słyszałam, że w ciągu 5 minut max.Hey dziewczynki czy glukozę musze odrazu wypić czy mogę tak przez parę minut ja pić a potem na badanie?
Właśnie doczytałamOla 3w1 z fotelikiem od bebetto i taka cenę zribil wiec brałam
A dostałam od cioci maxi cosi wiec będę go miała do auta a tem z bebetto najwyżej na stelaż potem sprzedam jako komplet
Podziel się: