reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Klaudia może dojdziecie do porozumienia i jakoś się rozliczycie
Albo pogadajcie z nią i napiszcie jakiś aneks do umowy bo gdyby za kilka lat znów by się wam coś takiego trafiło - odpukać żebyście nie musieli na nowo kolejny raz robić

Witam się weekendowo :D Mój ostatni piątek w pracy :D Jeszcze 4 dni wstawania :p

No jak jaki [emoji23] bebeto vulcano szary z białym stelażem pojezdzilam sobie jeszcze po sklepie i nie zastanawiałam się
Zaliczkowalam kolor na zamówienie bo na stanie nie mieli ale odbiór kiedy ja chce a ze teraz ten remont nie mam go gdzie trzymać to na spokojnie powiedziałaM ze za miesiąc przyjdę
Cenę tez mi zrobił dobra lepsza niż na Allegro 1529,00
Super :D Kupowaliście bez fotelika? No pewnie, jak nie ma gdzie trzymać to bez sensu, żeby przeszkadzał :)
Ja to w ogóle mam problem z pomieszczeniem się :p Już mi brakuje pomysłów gdzie trzymać wszystkie rzeczy, masakra jakaś. Przydałby się jeszcze jeden pokój.

Dzień dobry, ja właśnie jadę na pociąg i na studia, zajęcia do 18, ciekawę, czy wysiedzę tyle godzin. Nie zabrałam oczywiście magnezu, ani no-spy :/

Witam się weekendowo :D Mój ostatni piątek w pracy :D Jeszcze 4 dni wstawania :p

Super :D Kupowaliście bez fotelika? No pewnie, jak nie ma gdzie trzymać to bez sensu, żeby przeszkadzał :)
Ja to w ogóle mam problem z pomieszczeniem się :p Już mi brakuje pomysłów gdzie trzymać wszystkie rzeczy, masakra jakaś. Przydałby się jeszcze jeden pokój.

Ola 3w1 z fotelikiem od bebetto i taka cenę zribil wiec brałam
A dostałam od cioci maxi cosi wiec będę go miała do auta a tem z bebetto najwyżej na stelaż potem sprzedam jako komplet

reklama
Hey dziewczynki czy glukozę musze odrazu wypić czy mogę tak przez parę minut ja pić a potem na badanie?
Też słyszałam, że w ciągu 5 minut max.

Ola 3w1 z fotelikiem od bebetto i taka cenę zribil wiec brałam
A dostałam od cioci maxi cosi wiec będę go miała do auta a tem z bebetto najwyżej na stelaż potem sprzedam jako komplet
Właśnie doczytałam :)

Do góry