reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ratunkuuu nie dam rady jej utrzymać kupiłam cytrynowa ponoć nie jest taka mdlaaa fuuuj cóż trudno jak mus to mus obym nie musiała powtarzać tego cholerstwa[emoji53][emoji53][emoji53]. A chwalicie się jak tam wasze szkrabki ?[emoji7] szaleja:)? I jak się czujecie? [emoji5]
Dasz radę [emoji106]

Hania szaleje [emoji16]
Ostatnio jakoś bardziej aktywna się zrobiła, i reaguje na muzykę [emoji6]

Ponoć dziś ma padać a nawet coś wspominali o burzach. Z jednej strony dobrze bo chociaż zrobi się zielono :)

Mnie też.

Mój chyba zmienił pozycję, w czwartek na wizycie był ułożony główką na dół i od jakiegoś czasu dużo mniej czuję kopniaki za to takie jakby ruszanie. Tak sobie myślę, że ma plecki z przodu mojego brzucha dlatego tak odczuwam.

A właśnie, jak on jest już główką na dół to myślicie, że jeszcze się obróci?
Jak już jest główką, to nie powinien chyba - przynajmniej mam nadzieję, że Hania, mimo jej akrobacji się nie obróci, żeby mnie nie stresować [emoji6]

Wypiłam i faktycznie lepsza cytrynowa rzuca mnie ale głęboko oddycham i jakoś mniej a pot mnie oblał aż koszula się klei do mnie jakoś się trzymam. Super ciesze się ze wszystko ok u was jeszcze 2.5 miesiąca i bd się cieszyć maluszkami
Łącze się w bólu,też wypilam i właśnie siedzę w poczekalni.Mi nie pozwolili cytrynowej,bo niby zakłóca wynik:/

reklama
Ratunkuuu nie dam rady jej utrzymać kupiłam cytrynowa ponoć nie jest taka mdlaaa fuuuj cóż trudno jak mus to mus obym nie musiała powtarzać tego cholerstwa[emoji53][emoji53][emoji53]. A chwalicie się jak tam wasze szkrabki ?[emoji7] szaleja:)? I jak się czujecie? [emoji5]
Moja często szaleje [emoji16] i to nie tylko rano i rano wieczorem [emoji16][emoji16] i oby tak zostalo bo jak przychoda ciche dni to mnie to martwi

Do góry