reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

No jak jaki [emoji23] bebeto vulcano szary z białym stelażem pojezdzilam sobie jeszcze po sklepie i nie zastanawiałam się
Zaliczkowalam kolor na zamówienie bo na stanie nie mieli ale odbiór kiedy ja chce a ze teraz ten remont nie mam go gdzie trzymać to na spokojnie powiedziałaM ze za miesiąc przyjdę
Cenę tez mi zrobił dobra lepsza niż na Allegro 1529,00
Gratuluję zakupu [emoji106]

reklama
Szkoda, że nie jesteś z "moich stron" [emoji6]
Jest tutaj niedaleko (25km) ode mnie taka bardzo fajna nietypowa księgarnia, w dodatku z fajnymi pracownikami (jeden zwłaszcza - naprawdę chyba cały dzień czyta, bo rozmawialiśmy o książkach z tak różnych dziedzin, że... Np budowlanka, a potem w której książce kucharskiej są ciekawe zaskakujące przepisy)
Ale mąż się śmieje, że mam zakaz wchodzenia tam [emoji20][emoji23]
(hmmm, pewnie ma to związek z kilkoma moimi wizytami tam, gdy przy dużym rabacie wydawałam po kilkaset zł...)
Ale razem i tak tam czasem chodzimy (przecież sama nie będę niosła tyłu książek [emoji23])

Ale serio - O też ma trochę ksiazkowego bzika, choć teraz sporo idzie na kindla, to pod biblioteką mamy wzmacniany strop [emoji6]
I jego też nie można ssmopas puścić do księgarni [emoji23]
Moj zawsze buczał jak kupowałam książki, więc przestałam żeby się z nim nie kłócić. Ale jak wrzucili Kinga do Biedry za 9.99 to się powstrzymać nie umiałam [emoji14] Chyba przy 4 książce się zorientował, że coś przybyło na półce ;) A już najlepsze było jak wyszedł Harry Potter i Przeklęte Dziecko, a on mi do pracy dzwonił mówiąc, w której księgarni dostanę to najtaniej. Po prostu wiedział, że jeśli chodzi o Harry'ego to ze mną nie ma sensu dyskutować ;)

reklama
Do góry