reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Hej :) Wczoraj od popołudnia miałam okropny humor, co chwilę ryczałam i wmawiałam sobie jakieś głupoty, że nie jestem ważna dla M tak jak jego dzieci, bo mniej mi okazuje czułość i tak jakby poświęcał mi mniej uwagi niż jak mieszkaliśmy osobno, wiem, że sobie głupoty wmawiam, ale w ciąży jakoś łatwo mi to wychodzi. Do tego przez to, że mniej mi poświęca tej uwagi to sobie wmawiam, że naszemu synkowi automatycznie też, w przeciwieństwie do swoich dzieci. Weźcie mnie kopnijcie w dupę :p
@_agnieszka_ wspominałaś, że miałaś pisać do @aniaslu odpisała Ci coś? Bo ostatnio na forum prosiła mnie o kontakt, ja piszę wiadomości do niej ale nie dostaje żadnych odpowiedzi i nie wiem czy one w ogóle dochodzą czy nie.

Boli w plecach ale to jest taki ból, że nie wiadomo co ze sobą zrobić

Czujesz je właśnie bardziej od krzyża niż na brzuchu
Dzięki dziewczyny za wytłumaczenie :) Jest ktoś w pierwszej ciąży kto jeszcze nie miał żadnych skurczy bo u mnie cisza...

Wiecie co jesteśmy na takim etapie i takie kwiatki u niektórych z nas wychodzą, że stwierdziłam że to już ten moment i spakowałam torbę do szpitala w razie w...oby mąż ja zabierał dopiero w lipcu :)
Ja muszę dokupić jeszcze dla siebie koszule do szpitala, szlafrok i jakieś klapki aaa i podkłady na wc i też będę się powoli pakować :)

Hej ,kto dziś wiYtuje ze mną ?
Z tego co się orientuje to @oliwka_11 dziś wizytuje o 9 :)

Hej :) Wczoraj od popołudnia miałam okropny humor, co chwilę ryczałam i wmawiałam sobie jakieś głupoty, że nie jestem ważna dla M tak jak jego dzieci, bo mniej mi okazuje czułość i tak jakby poświęcał mi mniej uwagi niż jak mieszkaliśmy osobno, wiem, że sobie głupoty wmawiam, ale w ciąży jakoś łatwo mi to wychodzi. Do tego przez to, że mniej mi poświęca tej uwagi to sobie wmawiam, że naszemu synkowi automatycznie też, w przeciwieństwie do swoich dzieci. Weźcie mnie kopnijcie w dupę [emoji14]
@_agnieszka_ wspominałaś, że miałaś pisać do @aniaslu odpisała Ci coś? Bo ostatnio na forum prosiła mnie o kontakt, ja piszę wiadomości do niej ale nie dostaje żadnych odpowiedzi i nie wiem czy one w ogóle dochodzą czy nie.

Dzięki dziewczyny za wytłumaczenie :) Jest ktoś w pierwszej ciąży kto jeszcze nie miał żadnych skurczy bo u mnie cisza...

Ja muszę dokupić jeszcze dla siebie koszule do szpitala, szlafrok i jakieś klapki aaa i podkłady na wc i też będę się powoli pakować :)

Z tego co się orientuje to @oliwka_11 dziś wizytuje o 9 :)
Pisałam do aniaslu na takim wątku o problemach technicznych, zwykle w takich sprawach odzywa się jej mąż ;)

Byłam wczoraj w sklepie dzieciecym i tam maja wozki no i wpadl mi w oko zipp cena ladna bo 1000 zl i kolor mozna wybrac jaki sie chce . wygodny i nie jest za ciezki ma skretne kola . co myslicie o nim ?
wozek-wielofunkcyjny-3w1-zipp-adbor-producent-433909122.jpg

Załączniki

• wozek-wielofunkcyjny-3w1-zipp-adbor-producent-433909122.jpg
    wozek-wielofunkcyjny-3w1-zipp-adbor-producent-433909122.jpg
    58,7 KB · Wyświetleń: 224
reklama
Do góry