reklama
Agatka29
Fanka BB :)
Ale nie wiem czy moge ćwiczyć bo mam pessar;/zgoogluj sobie ćwiczenia na rozciągnięcie/rozmasowanie mięśnia gruszkowatego, powinno pomóc
olaaa7
Hej Wczoraj od popołudnia miałam okropny humor, co chwilę ryczałam i wmawiałam sobie jakieś głupoty, że nie jestem ważna dla M tak jak jego dzieci, bo mniej mi okazuje czułość i tak jakby poświęcał mi mniej uwagi niż jak mieszkaliśmy osobno, wiem, że sobie głupoty wmawiam, ale w ciąży jakoś łatwo mi to wychodzi. Do tego przez to, że mniej mi poświęca tej uwagi to sobie wmawiam, że naszemu synkowi automatycznie też, w przeciwieństwie do swoich dzieci. Weźcie mnie kopnijcie w dupę
@_agnieszka_ wspominałaś, że miałaś pisać do @aniaslu odpisała Ci coś? Bo ostatnio na forum prosiła mnie o kontakt, ja piszę wiadomości do niej ale nie dostaje żadnych odpowiedzi i nie wiem czy one w ogóle dochodzą czy nie.
@_agnieszka_ wspominałaś, że miałaś pisać do @aniaslu odpisała Ci coś? Bo ostatnio na forum prosiła mnie o kontakt, ja piszę wiadomości do niej ale nie dostaje żadnych odpowiedzi i nie wiem czy one w ogóle dochodzą czy nie.
Boli w plecach ale to jest taki ból, że nie wiadomo co ze sobą zrobić
Dzięki dziewczyny za wytłumaczenie Jest ktoś w pierwszej ciąży kto jeszcze nie miał żadnych skurczy bo u mnie cisza...Czujesz je właśnie bardziej od krzyża niż na brzuchu
Ja muszę dokupić jeszcze dla siebie koszule do szpitala, szlafrok i jakieś klapki aaa i podkłady na wc i też będę się powoli pakowaćWiecie co jesteśmy na takim etapie i takie kwiatki u niektórych z nas wychodzą, że stwierdziłam że to już ten moment i spakowałam torbę do szpitala w razie w...oby mąż ja zabierał dopiero w lipcu
Z tego co się orientuje to @oliwka_11 dziś wizytuje o 9Hej ,kto dziś wiYtuje ze mną ?
Pisałam do aniaslu na takim wątku o problemach technicznych, zwykle w takich sprawach odzywa się jej mążHej Wczoraj od popołudnia miałam okropny humor, co chwilę ryczałam i wmawiałam sobie jakieś głupoty, że nie jestem ważna dla M tak jak jego dzieci, bo mniej mi okazuje czułość i tak jakby poświęcał mi mniej uwagi niż jak mieszkaliśmy osobno, wiem, że sobie głupoty wmawiam, ale w ciąży jakoś łatwo mi to wychodzi. Do tego przez to, że mniej mi poświęca tej uwagi to sobie wmawiam, że naszemu synkowi automatycznie też, w przeciwieństwie do swoich dzieci. Weźcie mnie kopnijcie w dupę [emoji14]
Dzięki dziewczyny za wytłumaczenie Jest ktoś w pierwszej ciąży kto jeszcze nie miał żadnych skurczy bo u mnie cisza...
Ja muszę dokupić jeszcze dla siebie koszule do szpitala, szlafrok i jakieś klapki aaa i podkłady na wc i też będę się powoli pakować
Z tego co się orientuje to @oliwka_11 dziś wizytuje o 9
olaaa7
No to nie wiem czemu mi nie odpisuje, dziękujęPisałam do aniaslu na takim wątku o problemach technicznych, zwykle w takich sprawach odzywa się jej mąż
Moni17.06
kinga30
Trzymam kciukiDzień dobry. Ja dziś wizyta o 17.30. I mam stresa po raz pierwszy od dawna
reklama
olaaa7
Na pewno wszystko będzie ok [emoji110]Dzień dobry. Ja dziś wizyta o 17.30. I mam stresa po raz pierwszy od dawna
Podziel się: