reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

@ nie ma,a test dzisiaj rano negatywny wiec czekam na rozwój sytuacji,a piersi mam strasznie nabrzmiałe i obolałe jakby miały mi zaraz eksplodować
Jaki test robiłaś? Mi bobo test pokazał 2 dni przed miesiączką taki zdjęcie 1.
Dzien przed taki zdjęcie 1 drugi test W dniu miesiączki taki zdjęcie 2 i
1508944445-0c554361ebf39d04-aaaaaa.jpeg
1508944473-a3d5abf00bec5843-aaaaaa.jpeg
1508944488-b5179455cdc0da04-aaaaaa.jpeg
3 dni po taki zdjęcie ostatnie na pierwszym już widziałam ale to wyszła dopiero po 3 godzina CH

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie nie robiłam. Nie mam zaufania. Z synem mi spadła po dwóch dniach. Myślałam że poroniłam . A tydz później potwierdził ciążę ginekolog. Płaciłam 65 zł za dwa badania. I mało zawału nie dostałam a okazały się źle przeprowadzone

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam wizytę na 6 i 7 listopada, jedna prywatnie, druga na NFZ.
To będzie 7 tydzień i 2 oraz 3 dzień.

Ostatnia edycja:
Ja nie robiłam i chyba nie zrobię poczekam do wizyty. Ciężko będzie wytrzymać do 10 ale muszę. W sierpniu miałam puste jajo płodowe i latałam robiłam betę jak szalona pokuta byłam na dwóch rękach rosła i spadała i nic nie pomogło. Dlatego teraz poczekam do wizyty.

Ja juz dziś byłam na wizycie ponieważ od razu musze mieć wprowadzone leki (zastrzyki) takze pierwszy zastrzyk juz za mna, a następna wizyta za miesiąc wcześniej pójdę jeszcze na usg bo dziś to jeszcze za wcześnie.

reklama
Do góry