reklama
Margana
Fanka BB :)
U nas juz byla pierwsza[emoji3]oooo do Warszawy zmierza burza! pierwsza w tym roku
Agatka29
Ja też długo nie miałam spakowanej,ale wszystko w osobnej szufladzie powoli gromadziłam i ostatnio się przydało że zrobiłam wcześniej wyprawkę dla siebie,mam nadzieję że teraz dopiero w czerwcu lub lipcu się przydadza!!tobie też tego życzę !Wiecie co jesteśmy na takim etapie i takie kwiatki u niektórych z nas wychodzą, że stwierdziłam że to już ten moment i spakowałam torbę do szpitala w razie w...oby mąż ja zabierał dopiero w lipcu
Margana
No ale byla[emoji6]Ale jakaś taka gowniana [emoji23]
Jola92
Już nie taki malutki. Rzadko kopie, ale gdy to robi to przez ubranie widac jak mi brzuch skaczeMoże też malutki jakoś się przekrecal i się pospinalo tam coś oby już się nie powtórzyło[emoji8] [emoji8] [emoji8]
I w którym tygodniu urodziłaś?Ja miałam nadciśnienie w 1 ciąży i też te cholerne obrzęki i białko w moczu..
Moni17.06
Super Ogromne gratulacje mamusiu :*Dziewczyny dzięki za kciuki! [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8] Udało się [emoji41][emoji41][emoji41][emoji41][emoji41]
Moj gin ma łazienkę w gabinecie, jak się idę rozebrać, to przy okazji "na świeżo" się podmywam, i zdecydowanie lepiej się czuję (gin pewnie też [emoji23])Haha pierwszy zwrot do lekarza "niech pan otworzy okno ) i zatka nos
A tak serio to zawsze przed wizytą mam mega fobie myje się 3 razy i jak czekam w kolejce coco chwi bym latała z chusteczkami do higieny
Miałam kiedys taką sytuację w pierwszej ciąży że weszłam po starszej kobiecie a on psiakal odswiezaczem ;D
Aczkolwiek się nie golę... [emoji15]
Mam mega wrażliwą skórę, zbyt wiele razy przerabiałam zapalenie mieszkow włosowych w różnych postaciach itd.... Trymer daje radę, zostają włoski o długości ok 3 mm, więc moim zdaniem nie jest jakoś bardzo źle, a przynajmniej bez takich podrażnień... [emoji15]
Oby... [emoji106]Tak. Wzięłam jak by co. Moja gin mi każe brać no-spe doraźnie jak mam skurcze. Ale póki co samo magne b6 było ok. Mam nadzieję ze z tym krzyżem to jednorazowy incydent
Onaszczesliwa2018
No właśnie to już nasze małe wielkolodki[emoji16]Już nie taki malutki. Rzadko kopie, ale to robi to przez ubranie widac jak mi brzuch skacze
I w którym tygodniu urodziłaś?
reklama
SzczęśliwaCiężarna
Za tydzień powtórzę sobie morfologię i jak będzie lepiej to zejdę na jedna tabletkę [emoji39] bo wizytę mam za ponad miesiąc....Mam nadzieję że jeszcze z tym żelazem poczeka bo u mnie z tym pessarem będzie trudno w łazience ;/
Podziel się: