reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Wiecie co jesteśmy na takim etapie i takie kwiatki u niektórych z nas wychodzą, że stwierdziłam że to już ten moment i spakowałam torbę do szpitala w razie w...oby mąż ja zabierał dopiero w lipcu :)
Ja też długo nie miałam spakowanej,ale wszystko w osobnej szufladzie powoli gromadziłam i ostatnio się przydało że zrobiłam wcześniej wyprawkę dla siebie,mam nadzieję że teraz dopiero w czerwcu lub lipcu się przydadza!!tobie też tego życzę !

Haha pierwszy zwrot do lekarza "niech pan otworzy okno :D ) i zatka nos
A tak serio to zawsze przed wizytą mam mega fobie myje się 3 razy i jak czekam w kolejce coco chwi bym latała z chusteczkami do higieny :D
Miałam kiedys taką sytuację w pierwszej ciąży że weszłam po starszej kobiecie a on psiakal odswiezaczem ;D
Moj gin ma łazienkę w gabinecie, jak się idę rozebrać, to przy okazji "na świeżo" się podmywam, i zdecydowanie lepiej się czuję (gin pewnie też [emoji23])

Aczkolwiek się nie golę... [emoji15]
Mam mega wrażliwą skórę, zbyt wiele razy przerabiałam zapalenie mieszkow włosowych w różnych postaciach itd.... Trymer daje radę, zostają włoski o długości ok 3 mm, więc moim zdaniem nie jest jakoś bardzo źle, a przynajmniej bez takich podrażnień... [emoji15]

reklama
Do góry