reklama
kinga30
Fanka BB :)
Mi na ostatniej wizycie się termin zmienił na 2 lipca, na przedostatniej miałam na 10 więc chyba najlepiej trzymać się z om jak ktos miał w miarę regularne @.Ja 24.3 to dobrze pamiętałam. Ale ja mam termin na 28lipca. To ty powinnaś mieć na 30 , a to , że jest większy to chyba ginekolodzy na to nie patrza bo termin by się zmieniał co USG. A powiedziała Ci , że 22 moja ważyła równy tydzień temu (23.3) 600-700g , nie określił dokładnie :/ moze we wtorek na echu mi powiedzą dokładną wagę
ani_anita
Ja się dopiero muszę zabrać, jeszcze nie skończyłam planowania...Widzę,że nie tylko ja jestem na etapie remontu powodzenia i cierpliwości życzę
ani_anita
Na te terminy podobno nie powinno się patrzeć, z usg tylko w pierwszym trymestrze dieci rosna na tyle podobnie, Żeby się dało wyznaczyć termin.Mi na ostatniej wizycie się termin zmienił na 2 lipca, na przedostatniej miałam na 10 więc chyba najlepiej trzymać się z om jak ktos miał w miarę regularne @.
kinga30
Dokladnie jak ktoś ma nieregularne @ to się patrzy na USG ale z pierwszego trymestruNa te terminy podobno nie powinno się patrzeć, z usg tylko w pierwszym trymestrze dieci rosna na tyle podobnie, Żeby się dało wyznaczyć termin.
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
G
gosc12
Gość
Mi na ostatniej wizycie się termin zmienił na 2 lipca, na przedostatniej miałam na 10 więc chyba najlepiej trzymać się z om jak ktos miał w miarę regularne @.
Mi lekarz nic nie mówi , że termin się zmienia. A w 12 tygodniu malutka była starsza o tydzień. Więc trzymam się terminu z OM cały czas. Ty będziesz miała CC to co innego
Onaszczesliwa2018
Kurde Oliwka może od tego ciśnienia ta opuchlizna i wszystko jutro już masz lekarza nie?Dziewczyny co jest ze normalnych zdjec nie mozna wstawic trzeba wycinac kawalki.......
Takie mam obrzeki.......po lekkim nacisnieciu zostaja takie slady palcow.Zobacz załącznik 845541
reklama
kinga30
Tak ale też mam 37 tc liczony według om, według usg z pierwszego trymestru miałam termin na 14,15 lipcaMi lekarz nic nie mówi , że termin się zmienia. A w 12 tygodniu malutka była starsza o tydzień. Więc trzymam się terminu z OM cały czas. Ty będziesz miała CC to co innego
Podziel się: