reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja 24.3 to dobrze pamiętałam. Ale ja mam termin na 28lipca. To ty powinnaś mieć na 30 , a to , że jest większy to chyba ginekolodzy na to nie patrza bo termin by się zmieniał co USG. A powiedziała Ci , że 22 :huh: moja ważyła równy tydzień temu (23.3) 600-700g , nie określił dokładnie :/ moze we wtorek na echu mi powiedzą dokładną wagę :)
Mi na ostatniej wizycie się termin zmienił na 2 lipca, na przedostatniej miałam na 10 więc chyba najlepiej trzymać się z om jak ktos miał w miarę regularne @.

Mi na ostatniej wizycie się termin zmienił na 2 lipca, na przedostatniej miałam na 10 więc chyba najlepiej trzymać się z om jak ktos miał w miarę regularne @.
Na te terminy podobno nie powinno się patrzeć, z usg tylko w pierwszym trymestrze dieci rosna na tyle podobnie, Żeby się dało wyznaczyć termin.

Dziewczyny co jest ze normalnych zdjec nie mozna wstawic trzeba wycinac kawalki.......
Takie mam obrzeki.......po lekkim nacisnieciu zostaja takie slady palcow.
IMG_20180410_191114.jpg

Załączniki

• IMG_20180410_191114.jpg
    IMG_20180410_191114.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 266

Mi lekarz nic nie mówi , że termin się zmienia. A w 12 tygodniu malutka była starsza o tydzień. Więc trzymam się terminu z OM cały czas. :) Ty będziesz miała CC to co innego :)

reklama
Do góry