reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
@Margana dzięki! To co muszę wymienić? Bo ona ma jeszcze nieużywane butelki itp. Wszystko.
Jak ma caly zestaw nie uzywany to nic. Wszystko co uzywala z tego zestawu co wkleilam to musisz wymienic. Kaxda czesc mozna kupic osobno, wiec jak butelki ma nieuzywane to nie kupuj takiego zestawu tyljo wszystko z osobna.
Jak go juz bedziesz miala to popatrz co uzywane i to kup. Jak by co sluze pomoca[emoji5]

On jest jakiś inny :D Jak wychodzi ze szpitala to ma mega powera :D Jakby się naćpał ;) Tzn ja się bardzo cieszę i w ogóle ale nie wiem o co chodzi :D Więc narazie- odpukać- ok :) Przybiera też na wadze :D

Ja też znam elektryczne tylko z medeli i są ciche. To tak jak z nebulizatorem- powinien być cichy, bo w końcu nie po to jest żeby budzić dziecko, ale nie wiem jak z innych firm. Ja w pierwszej ciąży miałam ręczny TT- bo też kupiłam taki zestaw cały- ale też krótko karmiłam i na sporadyczne odciąganie był ok. Teraz super, bo dostanę nowy, prawie nieużywany od koleżanki, z medeli elektryczny właśnie :)
No to fajnie [emoji4]

600mg dziennie od paru dobrych tygodni[emoji16]ze myślę , że to skutki ciągłego leżenia poprostu wcześniej byłam ciągle na wysokich obrotach a teraz lezing i lezing[emoji2] ale co tam już 28 tydzień [emoji16] [emoji123]
Dokladnie teraz to juz blozej jak dalej...normalnie kocham cie za te pozytywne nastawienie mimo twojego trudnego stanu.

On jest jakiś inny :D Jak wychodzi ze szpitala to ma mega powera :D Jakby się naćpał ;) Tzn ja się bardzo cieszę i w ogóle ale nie wiem o co chodzi :D Więc narazie- odpukać- ok :) Przybiera też na wadze :D

Ja też znam elektryczne tylko z medeli i są ciche. To tak jak z nebulizatorem- powinien być cichy, bo w końcu nie po to jest żeby budzić dziecko, ale nie wiem jak z innych firm. Ja w pierwszej ciąży miałam ręczny TT- bo też kupiłam taki zestaw cały- ale też krótko karmiłam i na sporadyczne odciąganie był ok. Teraz super, bo dostanę nowy, prawie nieużywany od koleżanki, z medeli elektryczny właśnie :)
Ja mam inhalator z microlife i jednak go słychać w drugim pokoju :/
A wiadome , ze wolałabym odciągać mleko w ciąży podczas snu dziecka. :)
Zastanawiam się nad medelą, aventem, tomme tippe , Loveli.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Pod tym wzgledem ufam tylko Medeli[emoji5]
A uzywalas tez Calmy?
Nie. Wtedy nie. Słyszałam o niej różne opinie. Albo się kocha albo nienawidzi. Trudniej nią karmić niż normalnym smoczkiem. Wymaga wprawy i wiele dzieci krztusi się nią podobno na początku. Zobaczymy jak będzie. W pogotowiu będą czekały butelki Avent Naturals.

Do góry