reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
To swietnie, ze M lepiej sie czuje i przybieta na wadze!
A z laktatorem to Ci sie udalo. Ten Swing dostalas?

Aż spojrzałam w google, chyba tak, bo pamiętam że ma taki okrągły "sterownik" :D Koleżanka urodziła w maju rok temu i wtedy kupowała więc na pewno jakiś nowy. Wymienię tylko tel elementy o których mówiłaś kiedyś- jezcze pewnie będę Ci się przypominać, jak od niej odbiorę, co to dokładnie ma być :) Udało mi się na maxa, bo ona w ogóle nie używała, a to bliscy znajomi i nie chce też pieniędzy...

Ten Harmony jest reczny. Nie stac mnie zeby kupic elektryczny, zwlaszcza, ze nie wiem czy bedzie potrzebny. Ale jak przy corce mialam problemy to wypozyczalam w poradni laktacyjnej elektryczny i nie musialam juz koncowek dokupowac, bo mieli wlasnie laktatory Medeli. W ogole jest to chyba najlepsza firma z produktami wspomagajacymi laktacje i w wypozyczalniach glownie maja sprzet tej firmy( o ile nie tylko).
Befe ponownie kupowac taki zestaw Link do: Medela Laktator Harmony + Smoczek Calma Zestaw
Robię dokładnie tak samo. Medela jest super.

Jak nie bedziesz miala to wtedy wlasnie przyda sie laktator elektryczny. Jak bedziesz miala bez problemu to reczny wystarczy na takie sporadyczne odciaganie jak chcesz gdzies wyjsc. No chyba, ze przy problemach nie zamietzasz walczyc o laktacje to wtedy w ogole nie oplaca sie elektrycznego kupowac.
Dziękuje za opinie. :* Będę się musiała zastanowić który lepiej kupić. Wiele razy się zastanawiałam i dalej nie mam pojęcia :p a nie wiesz czy jest laktator którego można używać ręcznie i elektrycznie ?

Dziękuje za opinie. :* Będę się musiała zastanowić który lepiej kupić. Wiele razy się zastanawiałam i dalej nie mam pojęcia :p a nie wiesz czy jest laktator którego można używać ręcznie i elektrycznie ?

...ale jak masz elektryczny to po co Ci opcja "ręczna"...?

...chyba że chcesz od razu ogarniać biceps :D

reklama
Aż spojrzałam w google, chyba tak, bo pamiętam że ma taki okrągły "sterownik" :D Koleżanka urodziła w maju rok temu i wtedy kupowała więc na pewno jakiś nowy. Wymienię tylko tel elementy o których mówiłaś kiedyś- jezcze pewnie będę Ci się przypominać, jak od niej odbiorę, co to dokładnie ma być :) Udało mi się na maxa, bo ona w ogóle nie używała, a to bliscy znajomi i nie chce też pieniędzy...
Kurcze to na prawde super! Tez bym go chciala[emoji6] Jest swietny, kozystalam z niego z wypozyczalni. Cichy, maly i poreczny. No i te laktatory medeli maja ten system dwufazowy, ktory imituje ssanie dziecka.
Bedziesz potrzebowala dokupic taki zestaw Link do: AVENT Butelka do karmienia Natural 125ml

Do góry