reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dziękuje za opinie. :* Będę się musiała zastanowić który lepiej kupić. Wiele razy się zastanawiałam i dalej nie mam pojęcia [emoji14] a nie wiesz czy jest laktator którego można używać ręcznie i elektrycznie ?
Nie wiem jak z innych firm, ale medela ma tak, ze te same koncowki pasuja i do tecznego i do elektrycznego. Dlatego wypozyczajac elektryczny nie musialam kupowac koncowek bo mialam z recznego.

Ja kupiłam laktator Medela Swing Maxi Calma, bo tak mi poradzili. Na razie nie otwieram, jak sie nie przyda to oryginalnie zapakowany będzie łatwiej sprzedać.

@Margana tulę i wysyłam tony dobrej energii ! :*
@malina_11 gratuluję!
@JustMe55 super że z M coraz lepiej, wspaniałe wiesci :)
Co do lakkatora to jak już sobie kupiłam przy okazji zakupów w gemini. Bazując na opiniach naszych lipcówek, które są już mamami i internetów wybrałam ręczny medeli :)
Mam dziś fazę na pranie! Wyprałam wszystkie ręczniki, trochę pościeli, ciuchów na wyjazd, a teraz piorą sie pieluchy. Jeszcze bym coś wyprała ale nie mam co :D

reklama
Do góry