reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Wiem o czym mówisz, wczoraj takie kopniaki zgarnialam że książka mi podskakiwała. W szoku bylam, że to już tak mocno :D

p19u9n73qmdi42sb.png
U nas wczoraj było zabawnie jak wracaliśmy autem do domu (a od endokrynologa mam 40km) - jakoś tak zeszło na temat muzyki itd, i zaczęłam z telefonu puszczać kawałki "mojej młodości" [emoji23] tzn wtedy już były to starocie, ale często słuchałam, no i Hania tak się rozszalała zwłaszcza przy niektórych kawałkach, i tak zaczęła mi naparzac pi pęcherzu, że ledwo do domu dojechałam [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
A lapiecie sie na mdm? To duzy plus i nie powiem duza pomoc . oczywiscie nie patrz w jednym banku tylku. Nie raz roznica jest dosc duza porownujac dwa banki. Trzymam kciuki za pozytywna odpowiedz z banku.
Korzystamy z biura nieruchomości więc już im zależy aby nam dali [emoji16] tym bardziej, że ludzie od których kupujemy nie dość że za ich pośrednictwem sprzedają nam to jeszcze kupują dom [emoji16] wczoraj omawialiśmy oferty w biurze kredytów i wybraliśmy dwa banki najkorzystniejsze i w dwóch będziemy się ubiegać :) mdm u nas już dawno nie ma :) ale taki plus, że jeśli wpłynie nam jakaś gotowka to możemy kredyt spłacić szybciej a w mdm tego nie bylo

Ojej jak ja bym wyszła chętnie :)
Znam ten ból...
Ostatnio mama stwierdziła, że ona by chętnie tak odpoczęła w domu, ale dość szybko jej przypomniałam, że fajnie jest MÓC poleżeć i odpocząć, a zupełnie inaczej MUSIEĆ, wtedy nagle dom staje się więzieniem....

Ale na szczęście mogę siedzieć na balkonie, chodzić na szkołę rodzenia itd.
A dzisiejszy zestaw do nadrabiania was (zostało jeszcze koło 50 stron....)
9fd47b0bcb945f77386eacf55c208ac5.jpg

Za chwilę pójdę jeszcze po kanapkę, i po power banka będę musiała, bo bateria nie da rady [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Jeśli się nie malujesz na co dzień, to ja bym nie kupowała, ewentualnie tylko jakiś delikatny błyszczyk, i zapłaciła za makijaż - płaciłam za mnie i mamę 150zł, czyli za samą mnie byłoby pewnie nie więcej niż 100, z dojazdem itd. A makijaż bardzo porządny, z podkładem, bazą, i cudami wiankami... A jak chciałabyś kupić kosmetyki dobrej jakości, które nie spłyną po 3h, itd, to wydalabyś dużo więcej, a potem i tak nie zużyjesz...
A poza tym masz profesjonalny makijaż, co się przydaje, bo nawet malując się na co dzień jest efekt wow ;)
Mało kto jest w stanie się tak sam pomalować, trzeba wprawy, doświadczenia itd.

0d1yrjjgtd95fou3.png
FB_IMG_1463256943869.jpg
ja też polecam :) byłam na makijażu gdy szłam na wesele do Kuby kuzynki i byłam zadowolona baardzo... Rzeski doklejaja...brwi reguluja... Makijaż się trzyma cala noc i nic nie spływa :) no i na zdjęciach super wygląda

Załączniki

• FB_IMG_1463256943869.jpg
    FB_IMG_1463256943869.jpg
    52,2 KB · Wyświetleń: 228
Hej Babeczki,

Zaraz was nadrobie,ale chcialam pochwalic sie pierwszym 'powaznym' zakupem dla Filipka.
Moje dzieci odkad byly male zawsze kochaly tylko jedna maskotke.
Moj Starszy ma malego lwa, Mlody Misia i teraz pokochal Osiolka,a Najmlodszemu kupilam Slonika.
Taki pierwszy prezent od rodzicow...
Recznie robiony , 50 cm. Zakochalam sie!

Zobacz załącznik 845103 Zobacz załącznik 845105

A to juz odebrany dzisiaj w domku z wydzierganym imieniem.

Zobacz załącznik 845107
Śliczny [emoji7]
Uwielbiam takie maskotki [emoji16]
Dla Hani planuję króliczka, ale to tak na czerwiec, jak będę jeszcze mniej mobilna, bo teraz mogę szyć, więc korzystam, a później to ewentualnie szydełko na leżąco [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Ale nawet po kosztach może naprawdę wyjść taniej niż samodzielnie... Jak poszukasz, i powiesz, że tylko na cywilny, a nie jest sezon, to myślę, że za 50-75zł kogoś znajdziesz...
Tusz do rzęs, który od razu nie spłynie, podkład, róż i cień na 100% będą kosztowały więcej....

0d1yrjjgtd95fou3.png
Tym bardziej jak nie przyzna, że to jej ślub [emoji16] bo wtedy kosza bardziej...bo makijaż wieczorowy a makijaż ślubny cena się różni...

Do góry