reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dokladnie a jeszcze nie wiadomo czy tusz nie bedzie uczulal i raptownie bedzie reakcja alergiczna i czerwone lzawiace oczy. Mysle ze jezeli ola sie nie maluje na codzien to makijazystka to idealne rozwiazanie.
Nawet jak się człowiek maluje to nie ma aż tylu rzeczy/kosmetykow... Tak dobrych jakosciowo :) same oczu aż ta sobie nie pomalujemy a na ślubie trzeba Sie czuć jak milion dolarów [emoji16][emoji16]

Świetna wiadomość [emoji16][emoji16] ja dziś mam wizytę i jestem ciekawa jak wagowo, ale chyba w 26t0dniu jeszcze kg być nie powinno, ale kto wie moja często jest większa :)
Ja tydz temu mialam 26 tydz i syn wazyl równy 1 kg wiec możliwe

0d1ysek2o4se891v.png

Spytaj sie o koszta wysylki bo moga byc w miare wysokie ok 10 euro pewnie. Poza tym najlatwiej wysylac w innej walucie przez paypala.
Przelew by doszedl jesli masz walutowe konto - inaczej pewnie zaplacisz duzo zmiane waluty.
Ale w pl też jest sporo ślicznych ręcznie robionych maskotek ;) może zobacz na dawandzie itd?

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry