reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Witam mamuśki[emoji4] jak samopoczucie? Trzymam kciuki za wizytujace.
Ja od kilku dni chodze nawiedzona i zestresowana... Dzisiaj mam rozprawe w sądzie i nie moge sie ogarnac. Takze trzymajcie kciuki żebym nie zeszla[emoji53]

0d1ysek2o4se891v.png

reklama
oliwka_11, 20 miesięcy szaleństwo ;) ja bym chciała po pół roku przy rozszerzeniu diety skończyć
Ciezko bylo rozerwac ta wiez. No i maly jie chcial za cholere zadnej butelki dlawil sie. Dopiero jak mial rok to z niekapka pil. A tak to cyc musial byl butelka i smoczki byly bleee. Calkowita odwrotnosc starszej dwojki ciekawe jak teraz bedzie.

Dzień dobry.
U mnie zaczęty 29 tydzień. Jutro wizyta. Trzymam kciuki za dzisiejsze.

@oliwka_11 dobrze ze masz jutro wizytę. Trzeba coś pilnie na to poradzić.
@peszek zdecydowanie anex.

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluje 29 tyg. Jeszcze chwila i skoczy nam 3 z przodu. Wtedy juz nam bedzie czas lecial.

Aga ginekolog kazala mi na Karowa. W mojej okolicy nie ma poradni dla ciezarnych. A tam mam jednodniowy pobyt (8-14) na patologi ciazy beda mi robic ktg usg wymazy badania itd. A termin taki mi dali. Narazie staram sie pilnowac jak moge ale serio ciemna jestem. W srode mam wizyte(bylam w zeszlym tyg) u ginki zobaczymy co powie. Dzis robilam badania. Cos czuje ze bede miala czesto. U mnie prog moich problemow to tak 30-31 tyg. Takze blisko juz ,ale pocieszam sie ze niedlugo czerwiec a wtedy juz biech sie dzieje co sie chce. Najgorsze sa te obrzeki rano. Wygladam jakbym sie boksowala....oczy opuchniete cala twarz rece. W dzien to schodzi jako tako. A ja narazie nie marudze....moge chodzic dzialac inne dziewczyny maja gorzej.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki, żeby wszystko się unormowało... [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry