reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Hej
Trzymam kciuki za wizyty
@kinga30 szczęści na następne lata ;)
@Nowaja16 teraz już będziesz spokojna !;)
@oliwka_11 kochana może to takie jednorazowe skoki ? DibDob że jutro wizytą ciekawe co ci powie ,może da jakieś leki na obniżenie ?
Ja jej powiem niech mi da leki....a jak jie to pojde do internisty po leki. Glowa boli jak skur..... W nocy malo spalam przez to. I nie mam zamiaru trafic do szpitala tak jak z chlopakami z cisnieniem 160/110. Dltego dzis skontroluje jeszcze dwa razy i zapisze. A jutro gince powiem co i jak. Najwazniejsze ze wiem czym to pachnie!

Dokladnie a jeszcze nie wiadomo czy tusz nie bedzie uczulal i raptownie bedzie reakcja alergiczna i czerwone lzawiace oczy. Mysle ze jezeli ola sie nie maluje na codzien to makijazystka to idealne rozwiazanie.
Maluję ale nie robię jakiejś większej tapety i raczej nie maluj mocno oczu :) Na szczęście żaden tusz mnie jeszcze nie uczulił :) Zobaczę czy u tego fryzjera robią też makijaż :)

oliwka_11, super zestaw :)

ja lubię bułeczki cynamonowe czasem kupuję

ja laktator chce taki tani najzwyklejszy, bo jakoś karmienie piersią do mnie nie przemawia do końca, zobaczymy
Ja kupie narazie ten. Jak bedzie to dla mnie za malo to porzycze od kumpeli elektryczny. Mateusza karmilam 20 mc i starczal mi reczny. Mialam niezly zapas mleka...bo jak karmilam to z drugiej piersi leciala wtedy laktator i chwila moment pol butelki mialam do mrozenia.

Maluję ale nie robię jakiejś większej tapety i raczej nie maluj mocno oczu :) Na szczęście żaden tusz mnie jeszcze nie uczulił :) Zobaczę czy u tego fryzjera robią też makijaż :)
Pewnie dowiedz sie...to nic nie kosztuje. A jak maja taka mozlowosc to niech zrobia ci fryz i make up w pakiecie

Witajcie dziewczyny :* nie odzywalam się bo byłam w domu 23.30 a cała drogę mój telefon robił za nawigację :) no więc z serduszkiem wszystko okej mała nie podziedsiczyla po mnie wady na szczęście. Pani doktor powiedziała ze pięknie rośnie bo juz ma 900 gram czyli przybrała ponad 100 gram w tydzień prawidłowo jest ciągle o tydzien mniejsza ale to już od polowkowego najważniejsze że się to nie zwiększa ale co tu wymagać od dziecka jak ma mamę 155 wzrostu i przed ciążą nigdy nie przekroczyła 45 kg tatusia co prawda wyższego ale ważącego 59 kg czyli szczypiorek xd także myślę że na jakiś tydzień jestem spokojna
Świetna wiadomość [emoji16][emoji16] ja dziś mam wizytę i jestem ciekawa jak wagowo, ale chyba w 26t0dniu jeszcze kg być nie powinno, ale kto wie moja często jest większa :)

reklama
Do góry