reklama
Elodia
Fanka BB :)
(Nie)dziekuje :-)Cześć Dziewczynki widzę ze już połowa powstawała, ja już po śniadanku idę sie ogarnąć i wyruszam na spacer z psem bo u mnie przepiękna pogoda
Elodia powodzenia Ci życzę i dawaj zaraz znać
Miłego dnia Kochane buziaki
Tej zerknelam w przegladarke i fakrycznie, tam się suwaczek normalnie przestawia.
olaaa7
Ja też nie wiem kiedy, mówił tylko, że mnie wyśle ale to jeszcze nie teraz. Kurcze strasznie się tym stresuję i boję, że dziecko może być chore Kurcze chyba coś mi odbija.Dziewczyny wiecie już kiedy będziecie miały prenatalne? Mój lekarz narazie nic nie mówił, w pierwszej ciąży nie miałam robionych, nie wiem jak w tej
Elodia
Spokojnie. Każda ma chyba z nas jakieś obawy :-* nie ma co się martwic na zapas.Ja też nie wiem kiedy, mówił tylko, że mnie wyśle ale to jeszcze nie teraz. Kurcze strasznie się tym stresuję i boję, że dziecko może być chore Kurcze chyba coś mi odbija.
reklama
paulina1994
jest to chyba naturalne, że się martwimy, ale z drugiej strony nic byśmy nie musiały robić tylko myśleć czy aby napewno jest ok, myślę, że trzeba być dobrej myśliCzuję, że to będzie chyba najbardziej stresujący dzień mojego życia. Widziałam na jakiejś stronie, że te badania są 3, ale w sumie one dotyczą tych samych chorób i wad chyba tak?
Podziel się: