oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Spadam chwilowo ide ogarne dzieciakom szame do szkoly i sniadanie . A i Oliwa jeczy zeby ja uczesac...ehhhh strojnisia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie bo akurat i tak mieli malowac scianyDobrze hahahahahaha a pozniej sciany szorowalas
No to Ci się udałoNie bo akurat i tak mieli malowac sciany
To mojej wszystko jedno co ubierze bylebym za dużo nie wymyślala przy czesaniuSpadam chwilowo ide ogarne dzieciakom szame do szkoly i sniadanie . A i Oliwa jeczy zeby ja uczesac...ehhhh strojnisia.
Kochana na pewno będzie fasolka Nie martw się, będzie dobrze, koniecznie pochwal się usgWitam piątkowo ja już w przychodni czekam do gina oby coś zobaczył nie moge się doczekać i trochę się boję że nic z tego i nie będzie fasolki
Na tym etapie to pęcherzyk powinien już byc widocznyWitam piątkowo ja już w przychodni czekam do gina oby coś zobaczył nie moge się doczekać i trochę się boję że nic z tego i nie będzie fasolki