reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Czy wam suwaczek też się nie przesunol???

uwo9yx8dax5wct20.png
Mnie działa normalnie ale ja tylko na kompie siedzę w sumie :)

Tak sobie teraz liczyłam tygodnie ciąży i w Boże Narodzenie stuknie nam równiutko 12 tydzień :)

reklama
Mnie działa normalnie ale ja tylko na kompie siedzę w sumie :)

Tak sobie teraz liczyłam tygodnie ciąży i w Boże Narodzenie stuknie nam równiutko 12 tydzień :)
Tej to moze nam w aplikacji się nie przesuwa a. W przeglądarce mormalnie dziala
To my chyba w 10 będziwmy jeśli dobrze liczę

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Ciekawa jestem czy mnie dziś zawołają do dyrektora czy nie ma co liczyć na to dzisiaj. Ale tyle dobrze, że włączył mi się luz i jakoś się tym nie stresuje :)

Widzę, że następna wizyta wypadnie mi po świętach, bo normalnie to wypada 26 grudnia no ale z racji świąt to chyba dopiero 28 grudnia więc będzie dłużej niż 3 tygodnie, o ile lekarz nie zrobi sobie długiego weekendu świąteczno noworocznego :) A jak to było z tymi prenatalnymi? Między jakimi tygodniami się je wykonuje?

reklama
Widzę, że następna wizyta wypadnie mi po świętach, bo normalnie to wypada 26 grudnia no ale z racji świąt to chyba dopiero 28 grudnia więc będzie dłużej niż 3 tygodnie, o ile lekarz nie zrobi sobie długiego weekendu świąteczno noworocznego :) A jak to było z tymi prenatalnymi? Między jakimi tygodniami się je wykonuje?
Miedzy 11 a 13+6

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Do góry