reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Czy wam suwaczek też się nie przesunol???

uwo9yx8dax5wct20.png
Mnie działa normalnie ale ja tylko na kompie siedzę w sumie :)

Tak sobie teraz liczyłam tygodnie ciąży i w Boże Narodzenie stuknie nam równiutko 12 tydzień :)

reklama
Mnie działa normalnie ale ja tylko na kompie siedzę w sumie :)

Tak sobie teraz liczyłam tygodnie ciąży i w Boże Narodzenie stuknie nam równiutko 12 tydzień :)
Tej to moze nam w aplikacji się nie przesuwa a. W przeglądarce mormalnie dziala
To my chyba w 10 będziwmy jeśli dobrze liczę

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Ciekawa jestem czy mnie dziś zawołają do dyrektora czy nie ma co liczyć na to dzisiaj. Ale tyle dobrze, że włączył mi się luz i jakoś się tym nie stresuje :)

Widzę, że następna wizyta wypadnie mi po świętach, bo normalnie to wypada 26 grudnia no ale z racji świąt to chyba dopiero 28 grudnia więc będzie dłużej niż 3 tygodnie, o ile lekarz nie zrobi sobie długiego weekendu świąteczno noworocznego :) A jak to było z tymi prenatalnymi? Między jakimi tygodniami się je wykonuje?

reklama
Widzę, że następna wizyta wypadnie mi po świętach, bo normalnie to wypada 26 grudnia no ale z racji świąt to chyba dopiero 28 grudnia więc będzie dłużej niż 3 tygodnie, o ile lekarz nie zrobi sobie długiego weekendu świąteczno noworocznego :) A jak to było z tymi prenatalnymi? Między jakimi tygodniami się je wykonuje?
Miedzy 11 a 13+6

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Do góry