reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Body krótki rękaw : 36
Body długi rękaw : 39
Spioszki : 40
Leginsy/dresiki/dżinsy/polspioszki : 55
Sukienki : 11
Bluzki : 24
Rampersy : 7
Polarki, cienkie bluzy, grube bluzy, kurteczki : 27
Ciepłe śpiochy : 4
Śpiworki : 6
Już nie rozdzielam rozmiarami. Tylko podliczylam razem 62/68 . Kilka ciuszkow 56 i garstka 74. Jeszcze mam dużą siatkę w piwnicy, muszę przejzec. Myślicie , że starczy ? Czy czegoś brakuje ?
Hahahaha Klaudia myślę że Twoja młoda do wiosny nie będzie potrzebowała żadnych ubranek [emoji23]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Już nie rozdzielam rozmiarami. Tylko podliczylam razem 62/68 . Kilka ciuszkow 56 i garstka 74. Jeszcze mam dużą siatkę w piwnicy, muszę przejzec. Myślicie , że starczy ? Czy czegoś brakuje ?
Mysle, ze starczy[emoji5]

Ehhhh dziewczyny czuje sie do dupy glowa peka ogolnie do dupy się czuje zmierzylam cisnienie a tu 147/89 i tetno 105 nosz kurka wodna.......musze zaczac to kontrolowac. Lapie mnie zalamka z tym wszystkim

A czapeczki, skarpetki?

reklama
Do góry