reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Kuzwa ale jestem zlaaaaaaa tak się ucieszyłam na ta paczkę i co ? Mimo tego że przytylam to te wszystkie rzeczy są sporoooo za duże nawet trampki przynajmniej o 2 rozmiary:/// jedyne co to klapki do szpitala mogę sobie zostawić i mojemu skarpetki:/ a cała reszta spowrotem...a tak się ucieszylam jak ta paczka przyszła [emoji20] bonprix na przyszłość jakby ktoś coś zamawiał... bierzcie o 2 rozmiary mniejsze..ciekawe co przyjdzie z H&M ..ehh i już całkiem dzień spieprzony do tego jeszcze zaczęło padać

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
O nie...tak mi przykro. To co oni za rozmiary maja?

reklama
Kuzwa ale jestem zlaaaaaaa tak się ucieszyłam na ta paczkę i co ? Mimo tego że przytylam to te wszystkie rzeczy są sporoooo za duże nawet trampki przynajmniej o 2 rozmiary:/// jedyne co to klapki do szpitala mogę sobie zostawić i mojemu skarpetki:/ a cała reszta spowrotem...a tak się ucieszylam jak ta paczka przyszła [emoji20] bonprix na przyszłość jakby ktoś coś zamawiał... bierzcie o 2 rozmiary mniejsze..ciekawe co przyjdzie z H&M ..ehh i już całkiem dzień spieprzony do tego jeszcze zaczęło padać

Właśnie też jestem ciekawa czy za duże nie przyjdzie

Body krótki rękaw : 36
Body długi rękaw : 39
Spioszki : 40
Leginsy/dresiki/dżinsy/polspioszki : 55
Sukienki : 11
Bluzki : 24
Rampersy : 7
Polarki, cienkie bluzy, grube bluzy, kurteczki : 27
Ciepłe śpiochy : 4
Śpiworki : 6
Już nie rozdzielam rozmiarami. Tylko podliczylam razem 62/68 . Kilka ciuszkow 56 i garstka 74. Jeszcze mam dużą siatkę w piwnicy, muszę przejzec. Myślicie , że starczy ? Czy czegoś brakuje ?

Z drugiej Str patrz jak chuda jesteś ze masz za duże te rzeczy
A serio odeślij nie denerwuj się Hm jeżeli chodzi o nas dorosłych raczej standardowa rozmiarówka
Nie wkurzaj się [emoji9]

Przykro mi :( to musisz odesłać i czekać jeszcze raz :// dlatego nie lubię kupować przez internet :/

Przykro mi :( to musisz odesłać i czekać jeszcze raz :// dlatego nie lubię kupować przez internet :/
W ogóle jedna tunika i trampki wyglądały zupełnie inaczej na zdjęciu ..odesle i daje spokój.. No ja nie mam teraz innej możliwości kupowania jak tylko Internet ale już podziękuje wrrr

Z drugiej Str patrz jak chuda jesteś ze masz za duże te rzeczy
A serio odeślij nie denerwuj się Hm jeżeli chodzi o nas dorosłych raczej standardowa rozmiarówka
Nie wkurzaj się [emoji9]
Hahaha dzięki kochana Ty to zawsze pozytyw z wszystkiego wyciągniesz[emoji8] [emoji8] [emoji8]

reklama
Do góry