reklama
Karla88
Fanka BB :)
Ehhhh dziewczyny czuje sie do dupy glowa peka ogolnie do dupy się czuje zmierzylam cisnienie a tu 147/89 i tetno 105 nosz kurka wodna.......musze zaczac to kontrolowac. Lapie mnie zalamka z tym wszystkim
Ejjjj [emoji9]
Jutro będzie dobrze
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Normy dla ciezarnych sa inne.....niestety. Jezeli masz 92 na czczo to juz do obserwacji i diety. A co do reszty to nie wiemJa miałam na czczo 91
Po godz 171
Po dwóch 131
I podane tylko normy na czczo ze do 99 jest Ok
I po dwóch godz do 140 jest Ok
Nic więcej nie pisze
Onaszczesliwa2018
Kurde biedna czyli ciśnienie też zaczyna Ci do tego wszystkiego skakać trzymam kciuki żeby się uspokojilo i wierzę że masz takie samopoczucieEhhhh dziewczyny czuje sie do dupy glowa peka ogolnie do dupy się czuje zmierzylam cisnienie a tu 147/89 i tetno 105 nosz kurka wodna.......musze zaczac to kontrolowac. Lapie mnie zalamka z tym wszystkim
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
kinga30
Zobaczę jak przyjdzie to dam znacMoże też zależy też jaka rzecz chociaż mojemu kupiłam też bieliznę i tak samo sporo za duża niewiem może tu to taka niemiecka rozmiarowka [emoji1]
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Kochana stooo lat. Niech Maksiu kopie mame codziennie a jak juz przyjdzie na czas niech bedzie grzeczny. No i oczywiscie spepnienia marzenDziękuję dziewczyny za życzenia <3
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Kochana stooo lat. Niech Maksiu kopie mame codziennie a jak juz przyjdzie na czas niech bedzie grzeczny. No i oczywiscie spepnienia marzenDziękuję dziewczyny za życzenia <3
Rany wyprawka jak dla 5-raczkowBody krótki rękaw : 36
Body długi rękaw : 39
Spioszki : 40
Leginsy/dresiki/dżinsy/polspioszki : 55
Sukienki : 11
Bluzki : 24
Rampersy : 7
Polarki, cienkie bluzy, grube bluzy, kurteczki : 27
Ciepłe śpiochy : 4
Śpiworki : 6
Już nie rozdzielam rozmiarami. Tylko podliczylam razem 62/68 . Kilka ciuszkow 56 i garstka 74. Jeszcze mam dużą siatkę w piwnicy, muszę przejzec. Myślicie , że starczy ? Czy czegoś brakuje ?
reklama
Onaszczesliwa2018
A powiedz mi jak jest u nich ze zwrotem? Przyjeżdża kurier czy muszę sama to odeslac? Orientujesz się może?Zobaczę jak przyjdzie to dam znac[emoji5]
Podziel się: