T
taycia
Gość
Marika92 - wszystkiego najlepszego w Dniu Urodzin. Spokoju ducha , radosci i spokojnej koncowki ciazy.
Nowaja16 - powodzenia na wizycie. Daj znac pozniej.
Nowaja16 - powodzenia na wizycie. Daj znac pozniej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No może się jeszcze przydać haha[emoji23]Musze go zostawić ktoś na rodzine musi zarabiać [emoji23]
Pomoglabym Ci , ale niestety nie znam się na wynikachUfff to dobrze bo kiełbaska już na grillu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji41]
Wierzę Ci biedaczku ale będzie dobrze zobaczyszSerio? Kurczę ja jak wyszłam od lekarza to myślałam że zemdleje ż nerwow
Szczerze? Ja myślałam , że jak już będzie pierwszy trymestr za nami to już będzie z górki, a tak naprawdę to z tyg na tydz boję się bardziej:/@Galadriela na pewno będzie dobrze. Kurcze myślałam, że jestesmy już na takim etapie ciąży, że nic złego się dziać nie może, a wizyty będą tylko formalnością. A tu jednak różne problemy mogą jeszcze wyjść... Eh...
Kochana na pewno neoparin pomoże i dzieciątko do niedzieli podrośnie [emoji8][emoji8] trzymam mocno kciuki [emoji256][emoji256][emoji256][emoji256]Dostałam neoparin w niedziele do szpitala na kontrole
Daje na kupke 62 i sie okaze kiedy beda dobre[emoji6]Dziewczyny a jak liczycie ubranka które nie mają napisane 62 lub 68 tylko 62/68 ?
W szafce masz czy w komodzie ?To tylko jedna paczka i tak nie wiele Zaplacilam ja mam piukladane wszystko tylko ta zostala jeszcze . i juz wszystko z ubranek xd