reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Hej Babeczki,

Zaraz was nadrobie,ale chcialam pochwalic sie pierwszym 'powaznym' zakupem dla Filipka.
Moje dzieci odkad byly male zawsze kochaly tylko jedna maskotke.
Moj Starszy ma malego lwa, Mlody Misia i teraz pokochal Osiolka,a Najmlodszemu kupilam Slonika.
Taki pierwszy prezent od rodzicow...
Recznie robiony , 50 cm. Zakochalam sie!

Zobacz załącznik 845103 Zobacz załącznik 845105

A to juz odebrany dzisiaj w domku z wydzierganym imieniem.

Zobacz załącznik 845107
Śliczny ;) jaka cena i gdzje ?

reklama
Ja właśnie zaczynam ładować :D

No musiałam, bo zawsze Ty Nam pisałaś o takich rzeczach a teraz co? Niezauważyłas? Niemożliwe :D

Zauważyłam rano przyszło powiadomienie [emoji23] ale miałam tyle rzecxy na głowie ze jakoś zapomniałam i teraz mi przypomniałaś [emoji23]

@Galadriela na pewno będzie dobrze. Kurcze myślałam, że jestesmy już na takim etapie ciąży, że nic złego się dziać nie może, a wizyty będą tylko formalnością. A tu jednak różne problemy mogą jeszcze wyjść... Eh...

U nas wszystko ok, mały ma 1020g [emoji4][emoji4][emoji4]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
Gratuluje udanej wizyty ;)

reklama
Do góry