Cały marzec + już dziś jest 9 kwiecień... Więc niefajnieO kurcze, caly marzec nie dostalas kasy?!
Aniołek[*] 8.08.2017
reklama
Margana
Fanka BB :)
A Ty jak bys im byla cos winna to po jednym dniu juz by upominali. No porazka jakas[emoji53]Cały marzec + już dziś jest 9 kwiecień... Więc niefajnie
Aniołek[*] 8.08.2017
Gratuluję ja czekam na moją kolejU nas wszystko ok, mały ma 1020g [emoji4][emoji4][emoji4]
Aniołek 31.07.2017 (*)
Onaszczesliwa2018
SuperU nas wszystko ok, mały ma 1020g [emoji4][emoji4][emoji4]
Aniołek 31.07.2017 (*)
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Onaszczesliwa2018
Trzymam kciukiGratuluję ja czekam na moją kolej
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Jola92
Wybrałam się do factory na zakupy. Jest tak gorąco ze szok, tak mi sie tyłek spocił ze majtki całe mokre. Powąchałam nie było słodkiego Cycki też mi sie spociły, nie wiem jak ja będę chodzić na wczasach, chyba cała sie wkładkami oblepię. W rossmannie kupiłam sobie pare kosmetyków i małemu pieluchy pampers premium care i babydream. Małe paczki, bo wiadomo na początku będę szukac tego co mu odpowiada. I kupiłam jeszcze chusteczki nawilzane babydream. Narazie mam z chusteczek właśnie te z rossmana i waterwipes. Kupię jeszcze z jedną paczkę o tak samo dobrym składzie i zobaczymy w lipcu czego będziemy używać I kupiłam sobie 2 sukienki długie do ziemi. Jak potem bedę opuchnieta niczym wieloryb wypchniety przed miesiacem na plażę, to będą ok, bo nie widac nóg
Załączniki
Margana
Bardzo ladne sukienki!Wybrałam się do factory na zakupy. Jest tak gorąco ze szok, tak mi sie tyłek spocił ze majtki całe mokre. Powąchałam nie było słodkiego Cycki też mi sie spociły, nie wiem jak ja będę chodzić na wczasach, chyba cała sie wkładkami oblepię. W rossmannie kupiłam sobie pare kosmetyków i małemu pieluchy pampers premium care i babydream. Małe paczki, bo wiadomo na początku będę szukac tego co mu odpowiada. I kupiłam jeszcze chusteczki nawilzane babydream. Narazie mam z chusteczek właśnie te z rossmana i waterwipes. Kupię jeszcze z jedną paczkę o tak samo dobrym składzie i zobaczymy w lipcu czego będziemy używać I kupiłam sobie 2 sukienki długie do ziemi. Jak potem bedę opuchnieta niczym wieloryb wypchniety przed miesiacem na plażę, to będą ok, bo nie widac nóg Zobacz załącznik 845145 Zobacz załącznik 845146
Ja to chyba raczej latem spodnicy nie zaloze[emoji53]
Aniołek[*] 8.08.2017
martaaa515
Idę i ja z Wami. Na 9:15 [emoji2]To idziemy razem na którą masz? My 16.
Aniołek 31.07.2017 (*)
reklama
ani_anita
Hej dziewczyny, nie mam ostatnio czasu Was czytać, wpadam od czasu do czasu kilka postów, pewnie tak będzie przez dłuższy czas niestety. Generalnie wszystko w porządku, tylko praca mnie pochłania, a że już nie karmię piersią, i nie usypiam młodego w dzień, to nie mam takiego spokojnego czasu na czytanie.
Ja ledwie chodzę, ale póki co daję radę jeździć na rowerze. Ostatnio też młody wyjął na szczęście kończyny z mojego pęcherza, więc nie jest tak, że jak tylko wstanę, to sikać mi się chce. Za to wysiedzieć nie mogę w żadnej pozycji, w każdej coś mi przeszkadza albo boli.Mnie się też ciężko chodzi. Jak czytam, że dziewczyny chodzą na długie spacerki to też bym chciała, ale ledwo się toczę, a potem odzywa się rwa kulszowa i pozamiatane.
Podziel się: