reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

O kurcze, caly marzec nie dostalas kasy?!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Cały marzec + już dziś jest 9 kwiecień... Więc niefajnie :(

reklama
@olaaa7 poproszę przeczytaj ode mnie PW wiadomość. Sorki dziewczyny, że wam tu wpadam, ale potrzebuję jak najszybciej info od Oli. Znikam :)

Wybrałam się do factory na zakupy. Jest tak gorąco ze szok, tak mi sie tyłek spocił ze majtki całe mokre. Powąchałam nie było słodkiego :D Cycki też mi sie spociły, nie wiem jak ja będę chodzić na wczasach, chyba cała sie wkładkami oblepię. W rossmannie kupiłam sobie pare kosmetyków i małemu pieluchy pampers premium care i babydream. Małe paczki, bo wiadomo na początku będę szukac tego co mu odpowiada. I kupiłam jeszcze chusteczki nawilzane babydream. Narazie mam z chusteczek właśnie te z rossmana i waterwipes. Kupię jeszcze z jedną paczkę o tak samo dobrym składzie i zobaczymy w lipcu czego będziemy używać :) I kupiłam sobie 2 sukienki długie do ziemi. Jak potem bedę opuchnieta niczym wieloryb wypchniety przed miesiacem na plażę, to będą ok, bo nie widac nóg :)
20180409_151154.jpg
20180409_151344.jpg

Załączniki

• 20180409_151154.jpg
    20180409_151154.jpg
    292,5 KB · Wyświetleń: 308
  • 20180409_151344.jpg
    20180409_151344.jpg
    306,7 KB · Wyświetleń: 310
Wybrałam się do factory na zakupy. Jest tak gorąco ze szok, tak mi sie tyłek spocił ze majtki całe mokre. Powąchałam nie było słodkiego :D Cycki też mi sie spociły, nie wiem jak ja będę chodzić na wczasach, chyba cała sie wkładkami oblepię. W rossmannie kupiłam sobie pare kosmetyków i małemu pieluchy pampers premium care i babydream. Małe paczki, bo wiadomo na początku będę szukac tego co mu odpowiada. I kupiłam jeszcze chusteczki nawilzane babydream. Narazie mam z chusteczek właśnie te z rossmana i waterwipes. Kupię jeszcze z jedną paczkę o tak samo dobrym składzie i zobaczymy w lipcu czego będziemy używać :) I kupiłam sobie 2 sukienki długie do ziemi. Jak potem bedę opuchnieta niczym wieloryb wypchniety przed miesiacem na plażę, to będą ok, bo nie widac nóg :) Zobacz załącznik 845145 Zobacz załącznik 845146
Bardzo ladne sukienki!
Ja to chyba raczej latem spodnicy nie zaloze[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Hej dziewczyny, nie mam ostatnio czasu Was czytać, wpadam od czasu do czasu kilka postów, pewnie tak będzie przez dłuższy czas niestety. Generalnie wszystko w porządku, tylko praca mnie pochłania, a że już nie karmię piersią, i nie usypiam młodego w dzień, to nie mam takiego spokojnego czasu na czytanie.
Mnie się też ciężko chodzi. Jak czytam, że dziewczyny chodzą na długie spacerki to też bym chciała, ale ledwo się toczę, a potem odzywa się rwa kulszowa i pozamiatane.
Ja ledwie chodzę, ale póki co daję radę jeździć na rowerze. Ostatnio też młody wyjął na szczęście kończyny z mojego pęcherza, więc nie jest tak, że jak tylko wstanę, to sikać mi się chce. Za to wysiedzieć nie mogę w żadnej pozycji, w każdej coś mi przeszkadza albo boli.

Do góry