reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

O kurcze, caly marzec nie dostalas kasy?!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Cały marzec + już dziś jest 9 kwiecień... Więc niefajnie :(

reklama
@olaaa7 poproszę przeczytaj ode mnie PW wiadomość. Sorki dziewczyny, że wam tu wpadam, ale potrzebuję jak najszybciej info od Oli. Znikam :)

Wybrałam się do factory na zakupy. Jest tak gorąco ze szok, tak mi sie tyłek spocił ze majtki całe mokre. Powąchałam nie było słodkiego :D Cycki też mi sie spociły, nie wiem jak ja będę chodzić na wczasach, chyba cała sie wkładkami oblepię. W rossmannie kupiłam sobie pare kosmetyków i małemu pieluchy pampers premium care i babydream. Małe paczki, bo wiadomo na początku będę szukac tego co mu odpowiada. I kupiłam jeszcze chusteczki nawilzane babydream. Narazie mam z chusteczek właśnie te z rossmana i waterwipes. Kupię jeszcze z jedną paczkę o tak samo dobrym składzie i zobaczymy w lipcu czego będziemy używać :) I kupiłam sobie 2 sukienki długie do ziemi. Jak potem bedę opuchnieta niczym wieloryb wypchniety przed miesiacem na plażę, to będą ok, bo nie widac nóg :)
20180409_151154.jpg
20180409_151344.jpg

Załączniki

• 20180409_151154.jpg
    20180409_151154.jpg
    292,5 KB · Wyświetleń: 304
  • 20180409_151344.jpg
    20180409_151344.jpg
    306,7 KB · Wyświetleń: 306
Wybrałam się do factory na zakupy. Jest tak gorąco ze szok, tak mi sie tyłek spocił ze majtki całe mokre. Powąchałam nie było słodkiego :D Cycki też mi sie spociły, nie wiem jak ja będę chodzić na wczasach, chyba cała sie wkładkami oblepię. W rossmannie kupiłam sobie pare kosmetyków i małemu pieluchy pampers premium care i babydream. Małe paczki, bo wiadomo na początku będę szukac tego co mu odpowiada. I kupiłam jeszcze chusteczki nawilzane babydream. Narazie mam z chusteczek właśnie te z rossmana i waterwipes. Kupię jeszcze z jedną paczkę o tak samo dobrym składzie i zobaczymy w lipcu czego będziemy używać :) I kupiłam sobie 2 sukienki długie do ziemi. Jak potem bedę opuchnieta niczym wieloryb wypchniety przed miesiacem na plażę, to będą ok, bo nie widac nóg :) Zobacz załącznik 845145 Zobacz załącznik 845146
Bardzo ladne sukienki!
Ja to chyba raczej latem spodnicy nie zaloze[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Hej dziewczyny, nie mam ostatnio czasu Was czytać, wpadam od czasu do czasu kilka postów, pewnie tak będzie przez dłuższy czas niestety. Generalnie wszystko w porządku, tylko praca mnie pochłania, a że już nie karmię piersią, i nie usypiam młodego w dzień, to nie mam takiego spokojnego czasu na czytanie.
Mnie się też ciężko chodzi. Jak czytam, że dziewczyny chodzą na długie spacerki to też bym chciała, ale ledwo się toczę, a potem odzywa się rwa kulszowa i pozamiatane.
Ja ledwie chodzę, ale póki co daję radę jeździć na rowerze. Ostatnio też młody wyjął na szczęście kończyny z mojego pęcherza, więc nie jest tak, że jak tylko wstanę, to sikać mi się chce. Za to wysiedzieć nie mogę w żadnej pozycji, w każdej coś mi przeszkadza albo boli.

Do góry