Super.U nas wszystko ok, mały ma 1020g [emoji4][emoji4][emoji4]
Aniołek 31.07.2017 (*)
Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super.U nas wszystko ok, mały ma 1020g [emoji4][emoji4][emoji4]
Aniołek 31.07.2017 (*)
Będzie ok. Zobaczysz.No właśnie o 16 wyjeżdżamy z domu mamy jakieś niecale 150 km to piwnnismy spokojnie zdążyć na 19.30 stres juz po woli łapie :/
Oby tak było w końcu bym się wzięła za przeglądanie ubranek i kupowanie rzeczy których mi brakuje bo to juz 27 tydzień i 3 dzień a przez te ostatnie stresy ciągle to odkładamBędzie ok. Zobaczysz.
Im bliżej końca tym częściej będzie się stawiał. Jeśli Cię to nie boli, mija po chwili samo lub mija kiedy chwilę odpoczniesz w pozycji leżącej to nie ma po co no spy brać. Zawsze to lek. A w ciąży leki bierzemy kiedy to konieczne nie lykamy jak cukierki.hej
U mnie dzień na wysokich obrotach, dopiero teraz leżę, odpoczywam. Rano byłam w mieście , pozałatwiać parę rzeczy w związku z zalanym mieszkaniem, o 13 widziałam się z Panem z PZU , zebrał wszystkie dokumenty, porobił pomiary. W ciągu 30dni powinniśmy dostać odszkodowanie. Więc nie jest źle.
Po powrocie posprzątałam , nastawiłam obiad i odebrałam kolejna paczuszkę z ubrankami Zobacz załącznik 845116 Zobacz załącznik 845117
wstawiam pierwsze z brzegu [emoji14] w piątek mam odebrać komodę i już nie mogę się doczekać układania [emoji173]️
Alicja od rana siedzi cichutko obudziłam ja jak się przebudziłam , powiercila się i poszła spać dalej. Dzisiaj naliczyłam 3 skurcze. To chyba póki co nie jest źle ? A jeśli miałam dwa napięcia brzucha ? Nie bolesne , ale takie nie przyjemne. Zrobił się twardy , stawiał się. Mam brać na to nospe ?
Miłego Dnia. Powodzenia na wizytach. :*
Biorę się za lekturke
U mnie ciężko stwierdzić bo placą mi w ratach i w różne dni. Zero zasad. Ostatnio byłam tam i pytałam kiedy dostanę kasę, a ona że do 30 dni od dostarczenia L4. Tymczasem dziś mija 35 dzień i wciąż nic się nie wydarzyło.A jak to jest właśnie z tym wypłacaniem z zusu l4, wychodzi Wam dziewczyny tak jak wypłata czy inaczej? M mi mówi, że powinno być więcej bo niby zus liczy wszystkie dni wolne a pracodawca nie.
Hahaha pocenie gaci to zupełnie inna tematyka [emoji16][emoji16][emoji16]
No tak, teraz to po prostu tragedia, ze ich nie ma[emoji6]
Aniołek[*] 8.08.2017
Mnie się też ciężko chodzi. Jak czytam, że dziewczyny chodzą na długie spacerki to też bym chciała, ale ledwo się toczę, a potem odzywa się rwa kulszowa i pozamiatane.
z opisu ktory podalas ja takie cos mialam przed ciaza nie bylo to nic groznego, zdarzylo mi sie kilka razy ze moj organizm wypluł takie cos ja zrobilam zdj i pokazałam lekarzowi swoja droga wspolczuje ginekologom
ale jezeli sie obawiasz to idz sprawdz bedziesz spokojniejsza
Super duzy chlopaczek.U nas wszystko ok, mały ma 1020g [emoji4][emoji4][emoji4]
Aniołek 31.07.2017 (*)
30 dni od kiedy Twoje zwolnienie będzie w ZUS. Pytanie kiedy przekazał je Twój pracodawca.U mnie ciężko stwierdzić bo placą mi w ratach i w różne dni. Zero zasad. Ostatnio byłam tam i pytałam kiedy dostanę kasę, a ona że do 30 dni od dostarczenia L4. Tymczasem dziś mija 35 dzień i wciąż nic się nie wydarzyło.
O fak Jak to niosłaś? W folii....?
Sama je tam zaniosłam, bo pracodawca ostatnio się miesiąc spóźnił i uznałam, że wolę mieć to pod kontrolą.30 dni od kiedy Twoje zwolnienie będzie w ZUS. Pytanie kiedy przekazał je Twój pracodawca.