reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Mały ma 970 g, myślałam że będzie ciut większy no ale może to i lepiej, wszystko ok :) ale nie mam zdjęć zbyt ciekawych więc nawet nic nie wrzucę. Szyjka trzyma zamknięta. Nie wiem czemu ale jestem jakoś niespokojna
Hm ciekawe czemu , najważniejsze że szyjka trzyma [emoji4] a malutki jutro już może kg ważyć takie mają skoki te nasze maluszki . Niemartw sie chociaż wiem , że łatwo się mowi a no i oczywisci3 jest to waga orientacyjna więc w rzeczywistości może być większy tylko mógł inaczej lezec [emoji8] [emoji8] [emoji8] niemartw się słonko

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jakieś głupie złe przeczucia mam :(
Takie leki i strachy do porodu chyba będą nas dopadac bo widzę sama po sobie że mam dni spokoju a mam dni napadów jakiś niepokoji może to też hormony tak z nami wyrabiaja? . Pomódl się do Anastazji, Ona dzielnie was pilnuje [emoji8]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Mały ma 970 g, myślałam że będzie ciut większy no ale może to i lepiej, wszystko ok :) ale nie mam zdjęć zbyt ciekawych więc nawet nic nie wrzucę. Szyjka trzyma zamknięta. Nie wiem czemu ale jestem jakoś niespokojna
Marika,nie martw się bo to waga orientacyjna, za tydzień może mieć dużo więcej już nie mówiąc po urodzeniu. [emoji4]
Najważniejsze, że wszystko jest dobrze. [emoji6]

Hej
U mnie upał, że można się opalać. Grzeje niesamowicie. Posiedziałam chwilę na balkonie i krew zaczęła mi lecieć z nosa, nigdy mi się to nie zdarzało.[emoji45] ale już ok.

Poza tym zobaczcie jaki wózek znalazłam, zupełnie przypadkowo na Fejsie na ogłoszeniach [emoji23] [emoji23] [emoji23] uśmiałam się...
Screenshot_20180409-153256-432x768.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180409-153256-432x768.jpg
    Screenshot_20180409-153256-432x768.jpg
    51,8 KB · Wyświetleń: 263
U mnie też upał [emoji16][emoji16] siedzę na balkonie tylko w sukience na krótki rękaw i się opalam [emoji16][emoji16] przy okazji psu podszerstek wyczesalam i leży ze mną
1523273085-d5792e3f1c6d6e28-aaaaaa.jpeg
1523273215-2be037526ca318b9-aaaaaa.jpeg

f2w39n7303c24ozn.png
Jaka zgrabniutka :) brzuszek śliczny ❤️ a cyców to Ci bozia nie oszczędziła :D
U mnie upał... Aż dziwne, że w kwietniu mamy takie letnie temperatury, ale ja tam nie narzekam a i u Ciebie się pojawi[emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
U mnie 23° taka nagła zmiana temperatury z zimowej na letnią , że ciężko mi nawet spacerować. Butelka wody , letnie ubranie i może się przyzwyczaję :)
Hej Babeczki,

Zaraz was nadrobie,ale chcialam pochwalic sie pierwszym 'powaznym' zakupem dla Filipka.
Moje dzieci odkad byly male zawsze kochaly tylko jedna maskotke.
Moj Starszy ma malego lwa, Mlody Misia i teraz pokochal Osiolka,a Najmlodszemu kupilam Slonika.
Taki pierwszy prezent od rodzicow...
Recznie robiony , 50 cm. Zakochalam sie!

Zobacz załącznik 845103 Zobacz załącznik 845105

A to juz odebrany dzisiaj w domku z wydzierganym imieniem.

Zobacz załącznik 845107
Śliczny ❤️ też musimy kupić coś Alicji :)
Hahahah ja też dzisiaj siedziałam w necie poszukując białych butów, w stylu adidasów :D Widziałam na lotnisku u jakiejś dziewcyzny fajne new balance i znalazłam je w necie- ale WSZĘDZIE wykupione! Nawet UK i DE! Więc domyślacie się że teraz JESZCZE BARDZIEJ mi się ich chce??? :D
Pokaż jakie :D

Hej
U mnie upał, że można się opalać. Grzeje niesamowicie. Posiedziałam chwilę na balkonie i krew zaczęła mi lecieć z nosa, nigdy mi się to nie zdarzało.[emoji45] ale już ok.

Poza tym zobaczcie jaki wózek znalazłam, zupełnie przypadkowo na Fejsie na ogłoszeniach [emoji23] [emoji23] [emoji23] uśmiałam się...
Zobacz załącznik 845161
Omg[emoji33] Ale wozek[emoji23]
Dobrze, ze krwawienie przesxlo. W ciazy to normalne.

reklama
Do góry