Karla88
Fanka BB :)
No właśnie o 16 wyjeżdżamy z domu mamy jakieś niecale 150 km to piwnnismy spokojnie zdążyć na 19.30stres juz po woli łapie :/
nic sie nie stresuje bedzie dobrze i napisz od razu po wizycie
hej
U mnie dzień na wysokich obrotach, dopiero teraz leżę, odpoczywam. Rano byłam w mieście , pozałatwiać parę rzeczy w związku z zalanym mieszkaniem, o 13 widziałam się z Panem z PZU , zebrał wszystkie dokumenty, porobił pomiary. W ciągu 30dni powinniśmy dostać odszkodowanie. Więc nie jest źle.
Po powrocie posprzątałam , nastawiłam obiad i odebrałam kolejna paczuszkę z ubrankamiZobacz załącznik 845116 Zobacz załącznik 845117
wstawiam pierwsze z brzeguw piątek mam odebrać komodę i już nie mogę się doczekać układania
Alicja od rana siedzi cichutkoobudziłam ja jak się przebudziłam , powiercila się i poszła spać dalej. Dzisiaj naliczyłam 3 skurcze. To chyba póki co nie jest źle ? A jeśli miałam dwa napięcia brzucha ? Nie bolesne , ale takie nie przyjemne. Zrobił się twardy , stawiał się. Mam brać na to nospe ?
Miłego Dnia. Powodzenia na wizytach. :*
Biorę się za lekturke![]()
chyba zaczynaja ci sie skurcze przepowiadajace beda teraz trwaly czesciej nawet codzinnie sa normalne dziecko przygotowuje sie do porodu nie musisz brac nospy
co do ruchow ja od czw nie czuje takich intensywnych maly zmienil pozycje i co jakis czas bulknie moze u ciebie tez mała tez teraz inaczej lezy