reklama
olaaa7
Fanka BB :)
Nadzór musi byćja tez spaie i to tak sapałam ze az na oskrzela mi poszlo...
ej stara zapomialas ze moj mały tez echo... nie jestes sama w tym zamartwianiu ewidentnie zmienily nasze dzieci pozycje bo do czwartku czulam super ruchy po bokach a potem lekkie pukniecia w dole jakby mi naciskal na pochwe wiec nie panikuj
zacznij wyprawke robic bo potem ci czasu brakniea daje to tyle radosci ze naprawde troche zluzujesz
ja juz po wizycie migdaly powiekszone, na plucach czysto jakies przeziebienie gluty jak a to dobrze bo wypluwam i nie osiadaja sie
l4 do pt bede lezec w zakurzonym domu i nadzorowac malowanie![]()
Mnie się też ciężko chodzi. Jak czytam, że dziewczyny chodzą na długie spacerki to też bym chciała, ale ledwo się toczę, a potem odzywa się rwa kulszowa i pozamiatane.Ojej, przykro mi. Ale do wizyty juz niedlugo. Ze szpitala wychodzilas z dobrymi wiesciami, na pewno nic sie nie pogorszylo! Nie wiem juz jak Cie pocieszyc[emoji53] Moze sprobuj cos przyjemnego zrobic. Lezysz caly czas? Co porabiasz caly dzien? Moze jakas ksiazke sobie zamow o noworodku? Jakies seriale komediowe poogladaj?
A ja...sama mam jakuegos dola dzisiaj. A tak ogolnie nie najgorzej. Tyljo ciezko mi juz chodzic. Chyba juz sie stawy mocno luzuja, a do tego waga i juz na prawde mi ciezko chodzic, oddychac. Na zgage juz rennie nie bardzo pomaga.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
SzczęśliwaCiężarna
PrzepięknyHej Babeczki,
Zaraz was nadrobie,ale chcialam pochwalic sie pierwszym 'powaznym' zakupem dla Filipka.
Moje dzieci odkad byly male zawsze kochaly tylko jedna maskotke.
Moj Starszy ma malego lwa, Mlody Misia i teraz pokochal Osiolka,a Najmlodszemu kupilam Slonika.
Taki pierwszy prezent od rodzicow...
Recznie robiony , 50 cm. Zakochalam sie!
Zobacz załącznik 845103 Zobacz załącznik 845105
A to juz odebrany dzisiaj w domku z wydzierganym imieniem.
Zobacz załącznik 845107
![f2w39n7303c24ozn.png](https://www.suwaczki.com/tickers/f2w39n7303c24ozn.png)
SzczęśliwaCiężarna
Noo ... Bardzo gorąco teraz to już uciekłam bo przesada... [emoji16][emoji16] przestało być przyjemnie bo taki upalHaha prawie jak sauna[emoji16]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Karla88
A propo potu to ostatnie trzy noce budze sie mokra - caly brzuch i pachwiny. Szybko sprawdzam wtedy czy gatki tez,ale na szczescie nie.
W ogole od poczatku ciazy strasznie sie poce.
Nie wiem w sumie co robic.
W nastepny wtorek mam wizyte u mojej lekarki i chce przedluzyc zwolnienie do 25 kwietnia wlacznie.
24 kwietnia mam echo serca,wiec wrocilabym do pracy na dwa dni i od razu weekend.
Ale od tego mieska ktore wylecialo wczoraj , boje sie wrocic gdy nie wiem w jakim stanie jest moja szyjka i kondycja.
Moge isc prywatnie do gino i ja sprawdzic,ale z uwagi na poprzednie krwawienia od penetracji pochwy - boje sie zeby mi tam nic nie naruszyl.
I w kropce jestem.
Powinnam isc sprawdzic zanim wroce do roboty?
Czy olac i wrocic wtedy,kiedy sobie zaplanowalam?
z opisu ktory podalas ja takie cos mialam przed ciaza nie bylo to nic groznego, zdarzylo mi sie kilka razy ze moj organizm wypluł takie cos ja zrobilam zdj i pokazałam lekarzowi swoja droga wspolczuje ginekologom
ale jezeli sie obawiasz to idz sprawdz bedziesz spokojniejsza
Cyc musi być [emoji23]U mnie też upał [emoji16][emoji16] siedzę na balkonie tylko w sukience na krótki rękaw i się opalam [emoji16][emoji16] przy okazji psu podszerstek wyczesalam i leży ze mną![]()
![]()
![]()
SzczęśliwaCiężarna
A placilas w zlotowkach czy innej walucie ? Bo wybrałam jedna i pytałam jaka cena to mi odpisali, że 35 euroHej Babeczki,
Zaraz was nadrobie,ale chcialam pochwalic sie pierwszym 'powaznym' zakupem dla Filipka.
Moje dzieci odkad byly male zawsze kochaly tylko jedna maskotke.
Moj Starszy ma malego lwa, Mlody Misia i teraz pokochal Osiolka,a Najmlodszemu kupilam Slonika.
Taki pierwszy prezent od rodzicow...
Recznie robiony , 50 cm. Zakochalam sie!
Zobacz załącznik 845103 Zobacz załącznik 845105
A to juz odebrany dzisiaj w domku z wydzierganym imieniem.
Zobacz załącznik 845107
reklama
Też planuję, ale czekam ostatni przelew w ZUS dostałam 28 lutego i jakoś nie umiem doczekać się na kolejny!Fundnęłam sobie zwykłe białe trampki i coś ala espadryle [emoji14] Zakupy za grosze a tyle radości![]()
Podziel się: