reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Kto dziś miał już wizyty? :) ja się właśnie wybieram :)

p19u3e3k6yum3jsw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ostatnia edycja:
reklama
ja tez spaie i to tak sapałam ze az na oskrzela mi poszlo...

ej stara zapomialas ze moj mały tez echo... nie jestes sama w tym zamartwianiu ewidentnie zmienily nasze dzieci pozycje bo do czwartku czulam super ruchy po bokach a potem lekkie pukniecia w dole jakby mi naciskal na pochwe wiec nie panikuj ;)
zacznij wyprawke robic bo potem ci czasu braknie :D a daje to tyle radosci ze naprawde troche zluzujesz

ja juz po wizycie migdaly powiekszone, na plucach czysto jakies przeziebienie gluty jak a to dobrze bo wypluwam i nie osiadaja sie
l4 do pt bede lezec w zakurzonym domu i nadzorowac malowanie :D
Nadzór musi być :D

Ojej, przykro mi. Ale do wizyty juz niedlugo. Ze szpitala wychodzilas z dobrymi wiesciami, na pewno nic sie nie pogorszylo! Nie wiem juz jak Cie pocieszyc[emoji53] Moze sprobuj cos przyjemnego zrobic. Lezysz caly czas? Co porabiasz caly dzien? Moze jakas ksiazke sobie zamow o noworodku? Jakies seriale komediowe poogladaj?

A ja...sama mam jakuegos dola dzisiaj. A tak ogolnie nie najgorzej. Tyljo ciezko mi juz chodzic. Chyba juz sie stawy mocno luzuja, a do tego waga i juz na prawde mi ciezko chodzic, oddychac. Na zgage juz rennie nie bardzo pomaga.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Mnie się też ciężko chodzi. Jak czytam, że dziewczyny chodzą na długie spacerki to też bym chciała, ale ledwo się toczę, a potem odzywa się rwa kulszowa i pozamiatane.

Hej Babeczki,

Zaraz was nadrobie,ale chcialam pochwalic sie pierwszym 'powaznym' zakupem dla Filipka.
Moje dzieci odkad byly male zawsze kochaly tylko jedna maskotke.
Moj Starszy ma malego lwa, Mlody Misia i teraz pokochal Osiolka,a Najmlodszemu kupilam Slonika.
Taki pierwszy prezent od rodzicow...
Recznie robiony , 50 cm. Zakochalam sie!

Zobacz załącznik 845103 Zobacz załącznik 845105

A to juz odebrany dzisiaj w domku z wydzierganym imieniem.

Zobacz załącznik 845107
Przepiękny :) i ma dziewczyna wielki talent [emoji16] myślę, że pod koniec miesiąca też jakieś zwierzątko dla mojej kupię

f2w39n7303c24ozn.png

A propo potu to ostatnie trzy noce budze sie mokra - caly brzuch i pachwiny. Szybko sprawdzam wtedy czy gatki tez,ale na szczescie nie.
W ogole od poczatku ciazy strasznie sie poce.

Nie wiem w sumie co robic.
W nastepny wtorek mam wizyte u mojej lekarki i chce przedluzyc zwolnienie do 25 kwietnia wlacznie.
24 kwietnia mam echo serca,wiec wrocilabym do pracy na dwa dni i od razu weekend.
Ale od tego mieska ktore wylecialo wczoraj , boje sie wrocic gdy nie wiem w jakim stanie jest moja szyjka i kondycja.
Moge isc prywatnie do gino i ja sprawdzic,ale z uwagi na poprzednie krwawienia od penetracji pochwy - boje sie zeby mi tam nic nie naruszyl.
I w kropce jestem.
Powinnam isc sprawdzic zanim wroce do roboty?
Czy olac i wrocic wtedy,kiedy sobie zaplanowalam?

z opisu ktory podalas ja takie cos mialam przed ciaza nie bylo to nic groznego, zdarzylo mi sie kilka razy ze moj organizm wypluł takie cos ja zrobilam zdj i pokazałam lekarzowi swoja droga wspolczuje ginekologom :p
ale jezeli sie obawiasz to idz sprawdz bedziesz spokojniejsza

Hej Babeczki,

Zaraz was nadrobie,ale chcialam pochwalic sie pierwszym 'powaznym' zakupem dla Filipka.
Moje dzieci odkad byly male zawsze kochaly tylko jedna maskotke.
Moj Starszy ma malego lwa, Mlody Misia i teraz pokochal Osiolka,a Najmlodszemu kupilam Slonika.
Taki pierwszy prezent od rodzicow...
Recznie robiony , 50 cm. Zakochalam sie!

Zobacz załącznik 845103 Zobacz załącznik 845105

A to juz odebrany dzisiaj w domku z wydzierganym imieniem.

Zobacz załącznik 845107
A placilas w zlotowkach czy innej walucie ? Bo wybrałam jedna i pytałam jaka cena to mi odpisali, że 35 euro

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry