reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Hej dziewczyny melduje sie z Polski:-) :)

Nareszcie słoneczko! Ale sie cieszę ze pogoda mi sie trafiła.
Pózniej spróbuje was nadrobić. Chciałam tylko napisać ze byłam na wizycie i wszystko z malutka jest dobrze:) wazy 690g.
Jutro ide robić test obciążenia glukoza.
Miłego dnia!!

reklama
Wlasnie rozlozylam.....to fura ktora dostalismy. Ma ogromna gondole
980e82af1a4c85b6fb1bec69c57ec227.jpg

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Piękny :D
A duża gondola na pewno się przyda [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Hej dziewczyny melduje sie z Polski:-) :)

Nareszcie słoneczko! Ale sie cieszę ze pogoda mi sie trafiła.
Pózniej spróbuje was nadrobić. Chciałam tylko napisać ze byłam na wizycie i wszystko z malutka jest dobrze:) wazy 690g.
Jutro ide robić test obciążenia glukoza.
Miłego dnia!!
Super, ze wszystko ok! Powodzenia jutro!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Mozliwe. Ja z corka taki usisk czulam, ze ledwo chodzic moglam.
A jak ogolnie samopoczucie?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Jeśli mam być szczera to kiepsko , znów włączyło mi się zmartwienie do tego ten brzuch mnie pobolewa , mały mało się "odzywa " ostatnio , do tego te oplawy jakieś takie ehh dobrze , że w czwartek wizyta... zobaczymy jak tam moja celebrytka , chciałabym moc jechać do pl i założyć ten passar czułabym się bezpieczniej a tak to ... ;/ mam nadzieję że szybko mi minie to kiepskie samopoczucie, nielubie się takiej:( a Ty jak się masz?

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

My dzisiaj zaliczylismy spacer po targach ogrodniczych ale tak naprawdę to można było kupić dosłownie wszystko: swojskie jedzenie, majtki, nasiona, ciuchy, zabawki. Córka szalała bo dmuchane zamki wata cukrowa itp. a ja objadlam się chlebem że salce i ogórkiem. Teraz odpoczywam a po południu znowu na świeże powietrze.

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Super takie targi :)
Ja wczoraj byłam na targach stolarskich :D
Wróciłam bogatsza o kilka książek i zestaw wosków do renowacji ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry