reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Cześć kobitki [emoji2] wczoraj miałam super dzień [emoji2][emoji2] byłam z moim u jego rodziców, siedzieliśmy w ogrodzie i jedliśmy karkoweczke z grilla, dowiedzieliśmy się, że Kuby siostra jest w ciąży [emoji2][emoji2] więc nasza córcia będzie miała towarzystwo w tym samym wieku [emoji16] trzymam kciuki za wszystkie wizytujace [emoji2] ja wizytuje jutro a w środę zaczynam szkole rodzenia u takiej położonej, która później przychodzi na wizyty patronazowe [emoji16][emoji16] a kobieta podobno z wielką pasja i zaangazowaniem

f2w39n7303c24ozn.png
Fajnie, ze corcia brdzie miala kuzynke w swoim wielu[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Dziewczyny moje dziecię w brzuchu właśnie wylalo mi rumianek. Trzymała kubek i jakoś oparlam rękę o brzuch dostałam kopa na maksa a że kubek pełny to mi się ulało[emoji23][emoji23][emoji23]dobrze ze nie było ciepłe. No i pierwszy opier..... Synek zebrał.

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny moje dziecię w brzuchu właśnie wylalo mi rumianek. Trzymała kubek i jakoś oparlam rękę o brzuch dostałam kopa na maksa a że kubek pełny to mi się ulało[emoji23][emoji23][emoji23]dobrze ze nie było ciepłe. No i pierwszy opier..... Synek zebrał.

No to nieźle :D Oj tam matka, nie opierniczaj synka :D

Grrrrrr zawsze mnie to w kurza, bo wiadomo że każdy ma problem z zostaniem z dzieckiem, praca itp i nikt nie che brać zwolnienia, ale jakby wszyscy rodzice brali L4 żeby wykurować swoje dziecko przez 2 dni, to potem może nie musieliby siedzieć tydzień bo się od kogoś zaraziło jakimś turbo wirusem. Już nie wspomnę o tym jakie trzeba mieć podejście żeby wysyłać na lekcje małego człowieka, który może też chciałby się położyć, najzwyczajniej źle się czuje...a mamusia zrywa rano i wypycha do szkoły. Niech jeszcze poćwiczy na WF najlepiej...
Zgadzam sie w 100%. To, ze maja gdzies obce dzieci jest wkurzajace. Ale to, ze nie przejmuja sie swoim dzieckim jest dla mnie niepojete.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Synus chyba typowy samiec rośnie. Ja go opier.... A on dalej robi to samo[emoji23][emoji23][emoji23]jak tatuś

A mój jakiś ostatnio znowu spokojny i mało co go czuje, chyba znowu się obrócił.
Edit. Ha dopiero co powiedziałam, że go nie czuję i już dał znać o sobie :D Grzeczny synuś [emoji173]

reklama
Heja!
Kciuki za wizyty i glukozy :)
Czekam na przesyłkę z gemini i już się nie mogę doczekac bo są tam papierki lakmusowe. I dobrze, bo wąchanie majtek przestaje byc śmieszne :D
Wrzuciłam do pralki pierwszą turę ubranek dla młodego :)
Wgl to jestem zła. Coś mają robić z siecią wodociągową i od 11.04 na 48h mam nie byc wody. ZNOWU! @JustMe55 szykuj swój kibelek dla mnie :D
Miłego dnia :)
O matko, 2 doby bez wody to dlugo. Wspolczuje.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Do góry