reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Z jednej strony trochę zazdroszczę odwiedzin, a z drugiej wiem, jak to męczy [emoji15]
Ja bym chciała, żeby mnie ktoś odwiedzał, ale tak raz na jakiś czas... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png
A ja zazdroszczę spokoju bo potem to tylko same nerwy. Zgadzam się, że raz na jakiś czas to wystarczajaco

reklama
Jeśli mam być szczera to kiepsko , znów włączyło mi się zmartwienie do tego ten brzuch mnie pobolewa , mały mało się "odzywa " ostatnio , do tego te oplawy jakieś takie ehh dobrze , że w czwartek wizyta... zobaczymy jak tam moja celebrytka , chciałabym moc jechać do pl i założyć ten passar czułabym się bezpieczniej a tak to ... ;/ mam nadzieję że szybko mi minie to kiepskie samopoczucie, nielubie się takiej:( a Ty jak się masz?

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ojej, przykro mi. Ale do wizyty juz niedlugo. Ze szpitala wychodzilas z dobrymi wiesciami, na pewno nic sie nie pogorszylo! Nie wiem juz jak Cie pocieszyc[emoji53] Moze sprobuj cos przyjemnego zrobic. Lezysz caly czas? Co porabiasz caly dzien? Moze jakas ksiazke sobie zamow o noworodku? Jakies seriale komediowe poogladaj?

A ja...sama mam jakuegos dola dzisiaj. A tak ogolnie nie najgorzej. Tyljo ciezko mi juz chodzic. Chyba juz sie stawy mocno luzuja, a do tego waga i juz na prawde mi ciezko chodzic, oddychac. Na zgage juz rennie nie bardzo pomaga.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

jak planujecie zakup pampersów i chusteczek nawilżanych? Po parę z różnych firm, czy jak to ogarniacie ;)

ja będę prać w maju kiedyś jak szafę będę mieć :)
Ja planuje kupic po 2 paczki tych, ktore sie sprawdzily przy corce. Jak malej nie przypasuja to M pojedzie i kupi inne. Nie widze sensu kupowac z roznych firm, ani zaczynac od najdrozszych.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

No mnie tez od kilku dni wlasnie coraz czesciej boli brzuszek. Ale tak mysle wlasnie, ze teraz dzidzie vardzo szybko rosna, macica tez, wiec to na pewno od tego. Tym bardziej, ze na wizycie bylo ok. U Ciebie pewnie tak samo.
Dobry pomysl z ta no-spa. Niech Ci tez przesle melise[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Właśnie też chciałam napisać, że od paru dni mnie trochę brzuszek ciągnie, ale nie mam skurczy, nic dziwnego się nie dzieje, więc też myślę, że to po prostu ten etap, że dzieciaki rosną... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry