reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Hellooooo witamy sie w zaczetym 29 tyg juuuupi.
e49b6e3871bf07497fab1088986ce9c6.jpg
2a4a3b4f9309f3e5b39a863ba0b6aa88.jpg
66c6acdd100c599d0a5fc1bb785c6c05.jpg

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Tylko podziwiać taką figurkę [emoji7]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mojej małej chyba posmakowało, bo szaleje [emoji23] zapomniałam wam powiedzieć że w tamten czwartek miły Pan przepuścić mnie w kolejce w aptece, a dziś to samo spotkało mnie to tu w laboratorium [emoji39] jednak są porządni ludzie w tym kraju [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Malina, to masz dobrze, że Mała szaleje ;) bo mój po glukozie od piątku dopiero wczoraj się opamiętał i jest aktywny jak wcześniej ;)
Aż mi torebka od brzucha odskakuje [emoji23][emoji23][emoji23] może potrzebował się wyspać porządnie [emoji1][emoji1][emoji1]

Dziewczyny ja przez tą nieprzespana noc mam dosc. Bede dzis złą matką, synowi wlaczylam na laptopie youtuba, a ja padlam na łóżko i szukam co na netflixie. Pewnie dzis pizze zamowimy na obiad jak pojedziemy po Młoda do szkoły.

Zdecydowałam się kupić spodnie i tunikę na komunię, do tego ewentualnie jakiś żakiet. Dokładnie te kolory co na zdjęciu ewentualnie spodnie zamiast stalowych to czarne. Co myślicie? Mogę tak iść? Stwierdziłam, że ja tam jestem mało istotną osobą a wolę się czuć komfortowo przynajmniej jeśli chodzi o ciuchy :p Bo z towarzystwem może nie być tak dobrze :p

467bebfa4c20bda04d72efd5d244.jpg

Załączniki

• 467bebfa4c20bda04d72efd5d244.jpg
    467bebfa4c20bda04d72efd5d244.jpg
    98,6 KB · Wyświetleń: 222
Ostatnia edycja:
reklama
ja lubie matowe długo trzymają w odcienich różu kupiłam z eveline i w zestawie jest tez kredka ale ja nie uzywam wyszła pare groszy ale sa tez jasniejsze odcienie jak na slub to polecam jak nie podkreslisz mocno oka to usta mozesz
1523258942-3c1f8f1750af543e-aaaaaa.jpeg
Bardzo fajny kolor :) Dziękuję, w takim razie muszę się wybrać :)

Do góry