reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Piszesz o cybex pallas?

Nie, cloud q:

Link do: Cloud Q | CYBEX Polska

W świecie dziecka oglądaliśmy wózki cybex i foteliki i ten oczywiście mi się spodobał ale sprzedawca zwrócił nam uwagę na ten isofix plus ze sam w sobie jest dość ciężki i jak dodasz dziecko, to mega niewygodnie to nosić. Natomiast jeśli ma się jakieś długie trasy tak jak @Onaszczesliwa2018 to może warte rozważenia... No nie wiem. Ja raczej kupię zwykły z cybexa.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tylko z tymi rozkladanymi fotelikami trzeba sprawdzić, bo chyba nie wszystkie można rozkładać podczas jazdy. Dla mnie baza jest super wygodna. Zwłaszcza jak się ma dziecko, które dostaje spazmow, jak tylko zobaczy fotelik. Choć jeszcze mam nadzieję, że drugie dziecko będzie łaskawsze dla rodzicow[emoji6]

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Ale jaka baza? Jakaś konkretna?

W sumie o ten najmniejszy nie dopytywałam się w sklepie ale maja tez większy- który się trochę rozkłada i przekręca tez i to wiem od znajomych ze można w czasie jazdy.

Mniej wiecej do roku.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
A czyli niema źle myślałam że pół roku i będzie trzeba nowy fotelik już [emoji16] ale ze mnie ekspertka ...nie ma co haha

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie, cloud q:

Link do: Cloud Q | CYBEX Polska

W świecie dziecka oglądaliśmy wózki cybex i foteliki i ten oczywiście mi się spodobał ale sprzedawca zwrócił nam uwagę na ten isofix plus ze sam w sobie jest dość ciężki i jak dodasz dziecko, to mega niewygodnie to nosić. Natomiast jeśli ma się jakieś długie trasy tak jak @Onaszczesliwa2018 to może warte rozważenia... No nie wiem. Ja raczej kupię zwykły z cybexa.

No właśnie jednak to nie godz czy dwie jazdy a z małym z przerwami na karmienie itd to pewnie 15 18 godz wyjdzie

Przepis na stan przedzawałowy? Blondynka, wanna i kula do kąpieli. Kupiłam sobie takie wielkie, super natłuszczające kule musujące do kąpieli. Zrobiłam sobie wieczorny relaks, posiedziałam w wannie i.... próbowałam wyjść. Ślizgałam się jak potępiona i nie mogłam się ogarnąć...! Już myślałam ze zostanę w tej wannie do rana [emoji85] maskara! Nie robicie tego jak nie ma z wami w domu nikogo dorosłego! [emoji85][emoji12]

Przepis na stan przedzawałowy? Blondynka, wanna i kula do kąpieli. Kupiłam sobie takie wielkie, super natłuszczające kule musujące do kąpieli. Zrobiłam sobie wieczorny relaks, posiedziałam w wannie i.... próbowałam wyjść. Ślizgałam się jak potępiona i nie mogłam się ogarnąć...! Już myślałam ze zostanę w tej wannie do rana [emoji85] maskara! Nie robicie tego jak nie ma z wami w domu nikogo dorosłego! [emoji85][emoji12]

Hahaha kurde dobrze że się niewywrocilas bo mogłoby być to niebezpieczne uważaj na siebie tak na przyszlosc[emoji16]

Dlatego wlansie może u was zalet jest więcej niż wad. Musicie dopytać w jakimś sensownym sklepie :tak:

Gdybym mogła wychodzić to pewnie byśmy tak zrobili słonko, ale przez Internet pewnie też jakoś to ogarnę, w sumie to nie mam wyboru [emoji16]

reklama
Ale jaka baza? Jakaś konkretna?

W sumie o ten najmniejszy nie dopytywałam się w sklepie ale maja tez większy- który się trochę rozkłada i przekręca tez i to wiem od znajomych ze można w czasie jazdy.

Raczej te bazy są pod konkretne foteliki. Maxi cosi ma bazę, w którą można wpiac kolejny fotelik. Ja będę raczej jechała do sklepu 8gwiazdek na polczynskiej i tam się podpytam o te foteliki. Choć ostatnio widziałam na Solidarności fajny sklep z fotelikami i może tam jeszcze wejdę.

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry