reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja ledwo dycham , ale to z przejedzenia przesadzilam z kolacjaaa

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji6] Oby szybko przedzlo!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Boże oby mnie często takie niechwytaly bo ledwo dycham już niewiem jak się położyć żeby się nieudusic[emoji23] mój widziałam tylko zerkal jak jedliśmy ale nic się nieodzywal a teraz mi mówi że bal się że zaraz jeszcze do jego talerza się dobiore bo podobno wyglądało to tak jakbym miesiąc niejadla[emoji23]

[emoji23][emoji23][emoji23] Biedaczek obawial sie, ze jemu nic nie zostanie[emoji23]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Hahahahaha [emoji23] Boże nie polecam takiego obzaratwa biedny ten mój syn mój żołądek teraz zajmuje 2 razy więcej miejsca [emoji33] a oscypki można w ciazy?

O matko, nie wiem? NIe rujnujcie mojego oscypkowego marzenia :(

Apropos oscypków Jola, to właśnie na kolacje zjadłam kanapkę z oscypkiem i żurawina, potem kanapkę z szynka i ogórkiem kiszonym oraz kawałek mazurka :) I teraz pije pokrzywe. Laski, ta pokrzywa to jest każda dobra? Tzn mam taka herbatkę ziołowa z Piotra i Pawła- jest Ok?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
NIe pij na wieczór bo całą noc będziesz chodziła siusiać! Ja piję rano do sniadania i do około 14 jestem w wc srednio co 35-40 minut na siku

Hahahah biedny chłopak! [emoji23] a ty sobie nie wyrzucaj, każdego czasem najdzie a wszystko co wypisałas wpisuje się w moje gusta kulinarne! :D

Apropos oscypków Jola, to właśnie na kolacje zjadłam kanapkę z oscypkiem i żurawina, potem kanapkę z szynka i ogórkiem kiszonym oraz kawałek mazurka :) I teraz pije pokrzywe. Laski, ta pokrzywa to jest każda dobra? Tzn mam taka herbatkę ziołowa z Piotra i Pawła- jest Ok?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Haha no z reguły to jeszcze On zjada połowę mojej porcji a jak dziś się obawiał że role się odwroca to musialo to bojowo wygladac[emoji23] a do tego dowalilam słodkim i cola[emoji33]nie no poszłam na całość nie ma co [emoji23]

O matko, nie wiem? NIe rujnujcie mojego oscypkowego marzenia :(

NIe pij na wieczór bo całą noc będziesz chodziła siusiać! Ja piję rano do sniadania i do około 14 jestem w wc srednio co 35-40 minut na siku
Nie wiem Jolciu , ale na początku jak pisalysmy co można jeść co nie to nie wiem czy właśnie oscypki niebyly na liście "zakazanych "rzeczy , ale nie jestem pewna na 100% może dziewczyny się wypowiedza bo nie chciałabym wprowadzić Cię w blad[emoji4]

reklama
Żyję Kinia [emoji2] męża mam weekend w domu i super pogodę więc korzystamy [emoji4] dziś działka i grill [emoji4] jutro wizyta na 13:30 a mały od wczoraj mniej ruchliwy, pewnie znowu się przekręcił a ja już milion myśli...

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
Marta a Ty pisałaś że masz fotelik który można na płasko kłaść tak? Czy coś pomieszalam?

Do góry