reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja ledwo dycham , ale to z przejedzenia przesadzilam z kolacjaaa

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji6] Oby szybko przedzlo!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Boże oby mnie często takie niechwytaly bo ledwo dycham już niewiem jak się położyć żeby się nieudusic[emoji23] mój widziałam tylko zerkal jak jedliśmy ale nic się nieodzywal a teraz mi mówi że bal się że zaraz jeszcze do jego talerza się dobiore bo podobno wyglądało to tak jakbym miesiąc niejadla[emoji23]

[emoji23][emoji23][emoji23] Biedaczek obawial sie, ze jemu nic nie zostanie[emoji23]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Hahahahaha [emoji23] Boże nie polecam takiego obzaratwa biedny ten mój syn mój żołądek teraz zajmuje 2 razy więcej miejsca [emoji33] a oscypki można w ciazy?

O matko, nie wiem? NIe rujnujcie mojego oscypkowego marzenia :(

Apropos oscypków Jola, to właśnie na kolacje zjadłam kanapkę z oscypkiem i żurawina, potem kanapkę z szynka i ogórkiem kiszonym oraz kawałek mazurka :) I teraz pije pokrzywe. Laski, ta pokrzywa to jest każda dobra? Tzn mam taka herbatkę ziołowa z Piotra i Pawła- jest Ok?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
NIe pij na wieczór bo całą noc będziesz chodziła siusiać! Ja piję rano do sniadania i do około 14 jestem w wc srednio co 35-40 minut na siku

Hahahah biedny chłopak! [emoji23] a ty sobie nie wyrzucaj, każdego czasem najdzie a wszystko co wypisałas wpisuje się w moje gusta kulinarne! :D

Apropos oscypków Jola, to właśnie na kolacje zjadłam kanapkę z oscypkiem i żurawina, potem kanapkę z szynka i ogórkiem kiszonym oraz kawałek mazurka :) I teraz pije pokrzywe. Laski, ta pokrzywa to jest każda dobra? Tzn mam taka herbatkę ziołowa z Piotra i Pawła- jest Ok?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Haha no z reguły to jeszcze On zjada połowę mojej porcji a jak dziś się obawiał że role się odwroca to musialo to bojowo wygladac[emoji23] a do tego dowalilam słodkim i cola[emoji33]nie no poszłam na całość nie ma co [emoji23]

O matko, nie wiem? NIe rujnujcie mojego oscypkowego marzenia :(

NIe pij na wieczór bo całą noc będziesz chodziła siusiać! Ja piję rano do sniadania i do około 14 jestem w wc srednio co 35-40 minut na siku
Nie wiem Jolciu , ale na początku jak pisalysmy co można jeść co nie to nie wiem czy właśnie oscypki niebyly na liście "zakazanych "rzeczy , ale nie jestem pewna na 100% może dziewczyny się wypowiedza bo nie chciałabym wprowadzić Cię w blad[emoji4]

reklama
Żyję Kinia [emoji2] męża mam weekend w domu i super pogodę więc korzystamy [emoji4] dziś działka i grill [emoji4] jutro wizyta na 13:30 a mały od wczoraj mniej ruchliwy, pewnie znowu się przekręcił a ja już milion myśli...

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
Marta a Ty pisałaś że masz fotelik który można na płasko kłaść tak? Czy coś pomieszalam?

Do góry