reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
A ja się tak obzarlam, że będę do rana chyba pokutowax zjadłam kiełbasę , 2 kromki chleba do tego szklankę coli 2 ciastka z czekoladą i 2 łyżki nutelli i zaraz chyba zwymiotuje brzuch twardy taki że szok pod zebrami to choćby mnie rozrywalo ...Boże niewiem co mi się dziś stało normalnie nieumialam się opanować, ale będę mieć nauczkę na następny raz się zastanowię zanim będę wracać w siebie jak w śmietnik [emoji52]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie powiem jak sie czuje, juz ledwo chodze[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Ja ledwo dycham , ale to z przejedzenia przesadzilam z kolacjaaa

A ja się tak obzarlam, że będę do rana chyba pokutowax zjadłam kiełbasę , 2 kromki chleba do tego szklankę coli 2 ciastka z czekoladą i 2 łyżki nutelli i zaraz chyba zwymiotuje brzuch twardy taki że szok pod zebrami to choćby mnie rozrywalo ...Boże niewiem co mi się dziś stało normalnie nieumialam się opanować, ale będę mieć nauczkę na następny raz się zastanowię zanim będę wracać w siebie jak w śmietnik [emoji52]

To się nazywa zachcianka ciazaowa [emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

My niebawem planujemy wyjechać w ukochane góry. Tak sie ojem oscypka z żurawiną, korbaczy i moskoli że będe sie toczyć jak kula zepchnięta z Orlej Perci albo chociaż Snieżki :D

To się nazywa zachcianka ciazaowa [emoji23][emoji23]

Boże oby mnie często takie niechwytaly bo ledwo dycham już niewiem jak się położyć żeby się nieudusic[emoji23] mój widziałam tylko zerkal jak jedliśmy ale nic się nieodzywal a teraz mi mówi że bal się że zaraz jeszcze do jego talerza się dobiore bo podobno wyglądało to tak jakbym miesiąc niejadla[emoji23]

My niebawem planujemy wyjechać w ukochane góry. Tak sie ojem oscypka z żurawiną, korbaczy i moskoli że będe sie toczyć jak kula zepchnięta z Orlej Perci albo chociaż Snieżki :D
Hahahahaha [emoji23] Boże nie polecam takiego obzaratwa biedny ten mój syn mój żołądek teraz zajmuje 2 razy więcej miejsca [emoji33] a oscypki można w ciazy?

Helou Girlz.

Weekend miałam dość intensywny, przez wizytę rodziców i superową pogodę.. w sumie w domu byłam dopiero wieczorem i padałam do łóżka.. Dzisiaj to już był w ogóle czad, inauguracja długiego rękawka itp :) No normalnie tylko aperola brakowało mi do pełni szczęścia ;) ale zaczęły się szparagi, które kocham, więc jest coś w zamian ;)

Witaj @Aga_Mama :)

Masz rację, u mnie też jarzynowa :)

Ja tam bym pomyślała nad inną motywacją [emoji14] [emoji14] [emoji14]

To tak jak ja.. nie przebrnę zapachu rzyga, od razu pojawa się u mnie rzyg współczujący.. :baffled:

Wiadomo że aspekt emocjonalny jest bardzo ważny i pomaga w ozdrowieniu :D

Ooooo tak...!!!:tak::tak::tak:

@Jola92, nie myślałaś o karierze blogerki...? :-D:-D Ale potwierdza się teza, że baba da radę nawet diabłu, grunt to dobra motywacja :D

@Marika92, super, czekamy jutro na szczegóły i foty!

Też mi to przyszło do głowy... a jak nie bostonka to inna szkarlatyna :baffled: Tzn. chodzi mi o to, że ja bym naprawdę w końcu olała trochę tych gości i jasno im powiedziała, że nie masz kurde siły.....
Super, ze taki weekend udany[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Boże oby mnie często takie niechwytaly bo ledwo dycham już niewiem jak się położyć żeby się nieudusic[emoji23] mój widziałam tylko zerkal jak jedliśmy ale nic się nieodzywal a teraz mi mówi że bal się że zaraz jeszcze do jego talerza się dobiore bo podobno wyglądało to tak jakbym miesiąc niejadla[emoji23]

Hahahah biedny chłopak! [emoji23] a ty sobie nie wyrzucaj, każdego czasem najdzie a wszystko co wypisałas wpisuje się w moje gusta kulinarne! :D

Apropos oscypków Jola, to właśnie na kolacje zjadłam kanapkę z oscypkiem i żurawina, potem kanapkę z szynka i ogórkiem kiszonym oraz kawałek mazurka :) I teraz pije pokrzywe. Laski, ta pokrzywa to jest każda dobra? Tzn mam taka herbatkę ziołowa z Piotra i Pawła- jest Ok?

reklama

Czasem trzeba sobie pofolgowac[emoji6] Tylko szkoda, ze potem tak meczy.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Do góry