reklama
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
A ja się tak obzarlam, że będę do rana chyba pokutowax zjadłam kiełbasę , 2 kromki chleba do tego szklankę coli 2 ciastka z czekoladą i 2 łyżki nutelli i zaraz chyba zwymiotuje brzuch twardy taki że szok pod zebrami to choćby mnie rozrywalo ...Boże niewiem co mi się dziś stało normalnie nieumialam się opanować, ale będę mieć nauczkę na następny raz się zastanowię zanim będę wracać w siebie jak w śmietnik [emoji52]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Onaszczesliwa2018
Ja ledwo dycham , ale to z przejedzenia przesadzilam z kolacjaaaJa nie powiem jak sie czuje, juz ledwo chodze[emoji53]
Aniołek[*] 8.08.2017
Karla88
A ja się tak obzarlam, że będę do rana chyba pokutowax zjadłam kiełbasę , 2 kromki chleba do tego szklankę coli 2 ciastka z czekoladą i 2 łyżki nutelli i zaraz chyba zwymiotuje brzuch twardy taki że szok pod zebrami to choćby mnie rozrywalo ...Boże niewiem co mi się dziś stało normalnie nieumialam się opanować, ale będę mieć nauczkę na następny raz się zastanowię zanim będę wracać w siebie jak w śmietnik [emoji52]
To się nazywa zachcianka ciazaowa [emoji23][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jola92
My niebawem planujemy wyjechać w ukochane góry. Tak sie ojem oscypka z żurawiną, korbaczy i moskoli że będe sie toczyć jak kula zepchnięta z Orlej Perci albo chociaż SnieżkiA ja się tak obzarlam, że będę do rana chyba pokutowax zjadłam kiełbasę , 2 kromki chleba do tego szklankę coli 2 ciastka z czekoladą i 2 łyżki nutelli i zaraz chyba zwymiotuje brzuch twardy taki że szok pod zebrami to choćby mnie rozrywalo ...Boże niewiem co mi się dziś stało normalnie nieumialam się opanować, ale będę mieć nauczkę na następny raz się zastanowię zanim będę wracać w siebie jak w śmietnik [emoji52]
Onaszczesliwa2018
Boże oby mnie często takie niechwytaly bo ledwo dycham już niewiem jak się położyć żeby się nieudusic[emoji23] mój widziałam tylko zerkal jak jedliśmy ale nic się nieodzywal a teraz mi mówi że bal się że zaraz jeszcze do jego talerza się dobiore bo podobno wyglądało to tak jakbym miesiąc niejadla[emoji23]To się nazywa zachcianka ciazaowa [emoji23][emoji23]
Onaszczesliwa2018
Hahahahaha [emoji23] Boże nie polecam takiego obzaratwa biedny ten mój syn mój żołądek teraz zajmuje 2 razy więcej miejsca [emoji33] a oscypki można w ciazy?My niebawem planujemy wyjechać w ukochane góry. Tak sie ojem oscypka z żurawiną, korbaczy i moskoli że będe sie toczyć jak kula zepchnięta z Orlej Perci albo chociaż Snieżki
Margana
Super, ze taki weekend udany[emoji3]Helou Girlz.
Weekend miałam dość intensywny, przez wizytę rodziców i superową pogodę.. w sumie w domu byłam dopiero wieczorem i padałam do łóżka.. Dzisiaj to już był w ogóle czad, inauguracja długiego rękawka itp No normalnie tylko aperola brakowało mi do pełni szczęścia ale zaczęły się szparagi, które kocham, więc jest coś w zamian
Witaj @Aga_Mama
Masz rację, u mnie też jarzynowa
Ja tam bym pomyślała nad inną motywacją [emoji14] [emoji14] [emoji14]
To tak jak ja.. nie przebrnę zapachu rzyga, od razu pojawa się u mnie rzyg współczujący..
Wiadomo że aspekt emocjonalny jest bardzo ważny i pomaga w ozdrowieniu
Ooooo tak...!!!
@Jola92, nie myślałaś o karierze blogerki...? Ale potwierdza się teza, że baba da radę nawet diabłu, grunt to dobra motywacja
@Marika92, super, czekamy jutro na szczegóły i foty!
Też mi to przyszło do głowy... a jak nie bostonka to inna szkarlatyna Tzn. chodzi mi o to, że ja bym naprawdę w końcu olała trochę tych gości i jasno im powiedziała, że nie masz kurde siły.....
Aniołek[*] 8.08.2017
Boże oby mnie często takie niechwytaly bo ledwo dycham już niewiem jak się położyć żeby się nieudusic[emoji23] mój widziałam tylko zerkal jak jedliśmy ale nic się nieodzywal a teraz mi mówi że bal się że zaraz jeszcze do jego talerza się dobiore bo podobno wyglądało to tak jakbym miesiąc niejadla[emoji23]
Hahahah biedny chłopak! [emoji23] a ty sobie nie wyrzucaj, każdego czasem najdzie a wszystko co wypisałas wpisuje się w moje gusta kulinarne!
Apropos oscypków Jola, to właśnie na kolacje zjadłam kanapkę z oscypkiem i żurawina, potem kanapkę z szynka i ogórkiem kiszonym oraz kawałek mazurka I teraz pije pokrzywe. Laski, ta pokrzywa to jest każda dobra? Tzn mam taka herbatkę ziołowa z Piotra i Pawła- jest Ok?
reklama
Margana
Czasem trzeba sobie pofolgowac[emoji6] Tylko szkoda, ze potem tak meczy.A ja się tak obzarlam, że będę do rana chyba pokutowax zjadłam kiełbasę , 2 kromki chleba do tego szklankę coli 2 ciastka z czekoladą i 2 łyżki nutelli i zaraz chyba zwymiotuje brzuch twardy taki że szok pod zebrami to choćby mnie rozrywalo ...Boże niewiem co mi się dziś stało normalnie nieumialam się opanować, ale będę mieć nauczkę na następny raz się zastanowię zanim będę wracać w siebie jak w śmietnik [emoji52]
Aniołek[*] 8.08.2017
Podziel się: