reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Nawet nie gadaj mysle ze to wina tego ze jak zaczęło się ciepło chodziłam sapalam z otwarta gęba i efekt podrażnienia jest
Ehhh normalnie jak nie urok to sraczka za przeproszeniem jutro pójdę do lekarza ale nie wiem co może mi przepisać ?? Standardowo herbaty cebula tantum verde a to ja już sama wiem

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
I łóżko myślę że tyle ewentualnie w szaliku chodzić żeby grzać to gardło

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja przed ciążą wyglądałam tak Zobacz załącznik 845044
Byłam za ciężka o minimum 10 kg, Teraz to juz wgl masakra.
Ja tu nie widze tych kilogramow. Moze masz po prostu ciezkie kosci?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

I teraz ile przeewa ?może też mojego zapytam?
Do nastepnej wizyty. Jak bede na ktg w szpitalu to zobaczy jaka wydzielina i moze pobierze wymaz.
Generalnie w pierwszej ciazy chodzilam na wizyty co 2 tygodnie i przepisywal mi co druga wizyte. Czyli 2 tyg stosowalam, 2 tyg przerwy.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Ja tu nie widze tych kilogramow. Moze masz po prostu ciezkie kosci?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Byłam dosyć umięśniona, a mięśnie ważą wiecej niż tłuszcz. Ale na brzuszku i tak miałam oponkę której nie mogłam się pozbyć...Az się boje co bedzie po porodzie. Czuje sie jak worek galarety

Byłam dosyć umięśniona, a mięśnie ważą wiecej niż tłuszcz. Ale na brzuszku i tak miałam oponkę której nie mogłam się pozbyć...Az się boje co bedzie po porodzie. Czuje sie jak worek galarety
Ja nie powiem jak sie czuje, juz ledwo chodze[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Helou Girlz.

Weekend miałam dość intensywny, przez wizytę rodziców i superową pogodę.. w sumie w domu byłam dopiero wieczorem i padałam do łóżka.. Dzisiaj to już był w ogóle czad, inauguracja długiego rękawka itp :) No normalnie tylko aperola brakowało mi do pełni szczęścia ;) ale zaczęły się szparagi, które kocham, więc jest coś w zamian ;)

Witaj @Aga_Mama :)

U mnie sie taka robi bez żadnej okazji :p ale na święta też. Ogórek, ziemniaki, jabłko, groszek, kukurydza, seler, marchewka, pietruszka. Nie pamiętam co jeszcze. Ale pycha :) i nazywa się warzywna, albo jarzynowa :)

Masz rację, u mnie też jarzynowa :)

A ci do Łukasza piliśmy kawę na tarasie podniosłam go ma duchu [emoji23] powiedziałam mu ze po całej oracy będzie dumny i motywowalam go hhahah ogólnie mało przeklina i rzadko ale pokój ma 12 m2 wiec liczył ze kilka godz i będzie zrobiony a tu od 8 do 22 robił i nie skoncxyl No nic musze to przeżyć [emoji23]
Została sypialnia pokój marceliny 2 salony i klatka

Ja tam bym pomyślała nad inną motywacją :p :p :p

O matko, nie moge o tym nawet myslec. Wszystko zniose tylko nie rzygi[emoji32]

To tak jak ja.. nie przebrnę zapachu rzyga, od razu pojawa się u mnie rzyg współczujący.. :baffled:

Powiem Ci że bardzo pomaga. Ból co prawda czuję ale można go wytrzymać. No i mobilna bardziej dzięki temu jestem. Cieszę się tym, bo w każdej chwili może się pogorszyć więc korzystam.
A i Pan fizjoterapeuta niczego sobie jest[emoji16][emoji16][emoji16]miło tak popatrzeć na młode ciacho[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]od razu wszystko lepiej jest. [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Wiadomo że aspekt emocjonalny jest bardzo ważny i pomaga w ozdrowieniu :D

Chyba wszystkie po porodach pojedziemy do jakiegoś spa na jakąś renegeracje [emoji2]

Ooooo tak...!!!:tak::tak::tak:

@Jola92, nie myślałaś o karierze blogerki...? :-D:-D Ale potwierdza się teza, że baba da radę nawet diabłu, grunt to dobra motywacja :D

@Marika92, super, czekamy jutro na szczegóły i foty!

Oby to bylo uczulenie, a nie bostonka[emoji53] Eh, btak slow dla tych Twoich odwiedzajacych.

Też mi to przyszło do głowy... a jak nie bostonka to inna szkarlatyna :baffled: Tzn. chodzi mi o to, że ja bym naprawdę w końcu olała trochę tych gości i jasno im powiedziała, że nie masz kurde siły.....

reklama
Do góry