kinga30
Fanka BB :)
Ale fajneDzisiejszy zakup
Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale fajneDzisiejszy zakup
Co do zmiany pieluch jeszcze. Raz byłam u kolezanki, jej syn miał wtedy ze 4 miesiące. I ona mi tak lamentowala że biedny kupy nie robi juz 3 dzień. Ze masują brzuszek, dają jakies preparaty i nic. Jesli do wieczora się nie ruszy to jadą do szpitala. I właśnie zaczęła go przewijać. W momencie jak go wycierała to wystrzelił niczym tuba z konfetti tylko zamiast konfetti była kupa. Dużo kupy. Na niej, na przewijaku, podłodze a nawet na ścianie. Nie wiem jakim cudem tyle sie tego w nim zmieściło. Nadal nie wiem jak to możliwe że się wtedy nie porzygałamHahaha dobre [emoji23]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaha biedaczek coś go zablokowalo a potem jak poszło to jak z procy dobrze że Tobie się nieoberwalo[emoji23]Co do zmiany pieluch jeszcze. Raz byłam u kolezanki, jej syn miał wtedy ze 4 miesiące. I ona mi tak lamentowala że biedny kupy nie robi juz 3 dzień. Ze masują brzuszek, dają jakies preparaty i nic. Jesli do wieczora się nie ruszy to jadą do szpitala. I właśnie zaczęła go przewijać. W momencie jak go wycierała to wystrzelił niczym tuba z konfetti tylko zamiast konfetti była kupa. Dużo kupy. Na niej, na przewijaku, podłodze a nawet na ścianie. Nie wiem jakim cudem tyle sie tego w nim zmieściło. Nadal nie wiem jak to możliwe że się wtedy nie porzygałam
Po każdym nasiusianiu powinno się zmieniać na początku to bardzo często wychodzi... Dzieciątko na początku ma wrażliwa skórkę Link do: Jak prawidłowo zmieniać pieluszki? - Opowiadam historie z życia i przemycam wiedzę medyczną dla Kobiet artykułDziewczyny a jak już jesteśmy przy temacie pieluszek to jak czesto powinno się zmieniać w dzien i w nocy? Przy każdym karmieniu czy częściej ?
Haha, najwazniejsxe, ze swohego dziecka. Mi sie trafialy obce, a to juz nie fajne[emoji6]Haha Oki ale mocz podobno dobrze na skórę wpływa haha także będę miała okazję sprawdzić [emoji23]
Gromada przecudowna będzie. Mój pessar też trzyma, ale lekarz za wiele mi nie pozwala, więc leżę i kwitnęOj to bedziesz miala fajna gromadke i mnustwo roboty z takimi maluchami[emoji6]
Wspolczuje lezenia. Ja mam pessar, ale lezec nie musze, na razie dobrze trzyma.
Aniołek[*] 8.08.2017
O to u mnie synek z 39,a córka z 34Moja mnie teraz obstawiła lekami i stwierdziła że do 37 tygodnia muszę donosić synek z 35 tc corka 40 tc ale córka już w lipcu 8 lat skonczy, a synek teraz w kwietniu 3
Nie ma, chyba ze masz komu oddac/odsprzedac. Bo to juz po pierwsxych sztukach bedzie widac czy dziecku sluza czy nie. A pieluch akurat nigdy w sklepach nie brakuje[emoji6]No właśnie tak myślałam czy ma sens kupowanie paru paczek
O matko, nie moge o tym nawet myslec. Wszystko zniose tylko nie rzygi[emoji32]Hahaha później byś czuła się też jak po samolociku i wielkie sprzątanie i mycie by bylo[emoji23]
[emoji3]Dzisiejszy zakup