reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzisiejszy zakup
187af23bccf1fcda6a9b9bc719e1b227.jpg

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale fajne☺️

reklama
Hahaha dobre [emoji23]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Co do zmiany pieluch jeszcze. Raz byłam u kolezanki, jej syn miał wtedy ze 4 miesiące. I ona mi tak lamentowala że biedny kupy nie robi juz 3 dzień. Ze masują brzuszek, dają jakies preparaty i nic. Jesli do wieczora się nie ruszy to jadą do szpitala. I właśnie zaczęła go przewijać. W momencie jak go wycierała to wystrzelił niczym tuba z konfetti tylko zamiast konfetti była kupa. Dużo kupy. Na niej, na przewijaku, podłodze a nawet na ścianie. Nie wiem jakim cudem tyle sie tego w nim zmieściło. Nadal nie wiem jak to możliwe że się wtedy nie porzygałam :D

Co do zmiany pieluch jeszcze. Raz byłam u kolezanki, jej syn miał wtedy ze 4 miesiące. I ona mi tak lamentowala że biedny kupy nie robi juz 3 dzień. Ze masują brzuszek, dają jakies preparaty i nic. Jesli do wieczora się nie ruszy to jadą do szpitala. I właśnie zaczęła go przewijać. W momencie jak go wycierała to wystrzelił niczym tuba z konfetti tylko zamiast konfetti była kupa. Dużo kupy. Na niej, na przewijaku, podłodze a nawet na ścianie. Nie wiem jakim cudem tyle sie tego w nim zmieściło. Nadal nie wiem jak to możliwe że się wtedy nie porzygałam :D
Hahaha biedaczek coś go zablokowalo a potem jak poszło to jak z procy dobrze że Tobie się nieoberwalo[emoji23]

Dziewczyny a jak już jesteśmy przy temacie pieluszek to jak czesto powinno się zmieniać w dzien i w nocy? Przy każdym karmieniu czy częściej ?

Po każdym nasiusianiu powinno się zmieniać :) na początku to bardzo często wychodzi... Dzieciątko na początku ma wrażliwa skórkę :) Link do: Jak prawidłowo zmieniać pieluszki? - Opowiadam historie z życia i przemycam wiedzę medyczną dla Kobiet artykuł :)

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry