reklama
Jola92
Fanka BB :)
Kupę jest zazwyczaj czuć. Czasami tak bardzo, że aż oczy pieką. Ja bym się bała żeby od smrodku Ci się włosy nie rozprostowałyDziewczyny a jak już jesteśmy przy temacie pieluszek to jak czesto powinno się zmieniać w dzien i w nocy? Przy każdym karmieniu czy częściej ?
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Agatka29
Takie maleństwo to bezzapachowe naprawdę ! Tylko było słychać torpedęKupę jest zazwyczaj czuć. Czasami tak bardzo, że aż oczy pieką. Ja bym się bała żeby od smrodku Ci się włosy nie rozprostowały![]()
Karla88
Jolcia ja używałam pampersow potem przerzuciłam się na dade i jakościowo nie odbiegały od pamoers wogole fajne chłonne tych z rosmana nie miałam wiec nie wypowiem się
My już w kinie zaraz się zacznie gnomy rozrabiaka ja dziś sapie jak stary koń ...
A ci do Łukasza piliśmy kawę na tarasie podniosłam go ma duchu [emoji23] powiedziałam mu ze po całej oracy będzie dumny i motywowalam go hhahah ogólnie mało przeklina i rzadko ale pokój ma 12 m2 wiec liczył ze kilka godz i będzie zrobiony a tu od 8 do 22 robił i nie skoncxyl No nic musze to przeżyć [emoji23]
Została sypialnia pokój marceliny 2 salony i klatka
Dziewczyny miłego dnia!!! Przy takiej pogodzie korzystajcie !
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
My już w kinie zaraz się zacznie gnomy rozrabiaka ja dziś sapie jak stary koń ...
A ci do Łukasza piliśmy kawę na tarasie podniosłam go ma duchu [emoji23] powiedziałam mu ze po całej oracy będzie dumny i motywowalam go hhahah ogólnie mało przeklina i rzadko ale pokój ma 12 m2 wiec liczył ze kilka godz i będzie zrobiony a tu od 8 do 22 robił i nie skoncxyl No nic musze to przeżyć [emoji23]
Została sypialnia pokój marceliny 2 salony i klatka
Dziewczyny miłego dnia!!! Przy takiej pogodzie korzystajcie !
T
taycia
Gość
Hej Mamuski,
U mnie tez ladnie, slonce troszke przebija sie zaa chmur,wiec zaraz kosciol i plac zabaw.
Starszak nosil pampersy,ale do Mlodego od pampersow przyczepila sie grzybica,wiec uzywalismy tych z Lidla i pasowaly.
Teraz chcialabym pouzywac tych do wielkokrotnego uzycia,ale nie do konca rozumiem wymienianie tych wkladow. Przeciez wtedy sie na praniu zbankrutuje,bo podejrzewam,ze trzeba prac w b.wysokiej temperaturze. Czy sie myle?
Macie doswiadczenie w tej kwestii?
Lipcowa Mamusia - bardzo mi przykro z powodu straty twojej siostry. To musialo byc okropne uczucie...
U mnie tez ladnie, slonce troszke przebija sie zaa chmur,wiec zaraz kosciol i plac zabaw.
Starszak nosil pampersy,ale do Mlodego od pampersow przyczepila sie grzybica,wiec uzywalismy tych z Lidla i pasowaly.
Teraz chcialabym pouzywac tych do wielkokrotnego uzycia,ale nie do konca rozumiem wymienianie tych wkladow. Przeciez wtedy sie na praniu zbankrutuje,bo podejrzewam,ze trzeba prac w b.wysokiej temperaturze. Czy sie myle?
Macie doswiadczenie w tej kwestii?
Lipcowa Mamusia - bardzo mi przykro z powodu straty twojej siostry. To musialo byc okropne uczucie...
Agatka29
Ale było z rozpryskiem ? Bo mi jak narobił to nawet na twarzy miałam tak zasądziłŁukasz kiedyś przebierał marceline i w momencie jak zmieniał pampersa zesrala się mu ma rękę [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Agatka29
Fujjj hehehe
Karla88
Ale było z rozpryskiem ? Bo mi jak narobił to nawet na twarzy miałam tak zasądził
Było żółto rzadko i dużo Hahah
reklama
Agatka29
Podziel się: