reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Taki maluszek na piersi robi często kupki. Ja musiałam na początku po każdym karmieniu nawet w nocy.

p19u9n73qmdi42sb.png
Czyli na początek w dużą ilość najmniejszych pampersów się zaopatrzyć? Czy lepiej na bieżąco kupować?

Hmmm, co by napisać. Jestem już mamą czterolatka i dwu i pół łatki. To moja trzecia ciąża. Druga leżąca że szwem i pessarium. Chociaż w tej i tak troszkę mogę się poruszać. Czekam na córeczkę i odliczam wolno płynące dni. :)
Super [emoji14] gratulacje [emoji6] na kiedy masz termin? ? [emoji14]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

Czyli na początek w dużą ilość najmniejszych pampersów się zaopatrzyć? Czy lepiej na bieżąco kupować?
Tak jak już oliwka pisała na początek idzie ok 10 na dobę więc jakiś tam zapas trzeba mieć. Ale też bez przesady bo po 1 nie wiesz czy nie będą uczulaly, a po 2 z tego małego rozmiaru dzieci szybko wyrastają.

p19u9n73qmdi42sb.png

Mysle ze na pocztek tak do 5 paczek najmniekszych. Później mozna na bierzaco i bedziesz wiedziala czy wieksze.
Hmmm, co by napisać. Jestem już mamą czterolatka i dwu i pół łatki. To moja trzecia ciąża. Druga leżąca że szwem i pessarium. Chociaż w tej i tak troszkę mogę się poruszać. Czekam na córeczkę i odliczam wolno płynące dni. :)
Wspolczuje lezenia. U nas na forum duzo mam wojowniczek z roznymi sytuacjami. Fajnie ze 3 maluszek w drodze u mnie 4 i tez latwej ciazy nie mam z tym ze z szyjka ok. I gratuluje coreczki. Ktory to tydz i czy imie juz wybrane?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry