oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Coz to za pytanie! Zapraszamy. Napisz cos wiecej o sobieCześć dziewczyny, podczytuję Was od jakiegoś czasu i chyba czas się uaktywnić., jeśli pozwólcie
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coz to za pytanie! Zapraszamy. Napisz cos wiecej o sobieCześć dziewczyny, podczytuję Was od jakiegoś czasu i chyba czas się uaktywnić., jeśli pozwólcie
Torpede[emoji23] dobreTakie maleństwo to bezzapachowe naprawdę ! Tylko było słychać torpedę
Hahahahaha to było chyba jego ostatnie przebieranie?[emoji23]Łukasz kiedyś przebierał marceline i w momencie jak zmieniał pampersa zesrala się mu ma rękę [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli na początek w dużą ilość najmniejszych pampersów się zaopatrzyć? Czy lepiej na bieżąco kupować?Taki maluszek na piersi robi często kupki. Ja musiałam na początku po każdym karmieniu nawet w nocy.
Super [emoji14] gratulacje [emoji6] na kiedy masz termin? ? [emoji14]Hmmm, co by napisać. Jestem już mamą czterolatka i dwu i pół łatki. To moja trzecia ciąża. Druga leżąca że szwem i pessarium. Chociaż w tej i tak troszkę mogę się poruszać. Czekam na córeczkę i odliczam wolno płynące dni.
Tak jak już oliwka pisała na początek idzie ok 10 na dobę więc jakiś tam zapas trzeba mieć. Ale też bez przesady bo po 1 nie wiesz czy nie będą uczulaly, a po 2 z tego małego rozmiaru dzieci szybko wyrastają.Czyli na początek w dużą ilość najmniejszych pampersów się zaopatrzyć? Czy lepiej na bieżąco kupować?
Mysle ze na pocztek tak do 5 paczek najmniekszych. Później mozna na bierzaco i bedziesz wiedziala czy wieksze.Czyli na początek w dużą ilość najmniejszych pampersów się zaopatrzyć? Czy lepiej na bieżąco kupować?
Wspolczuje lezenia. U nas na forum duzo mam wojowniczek z roznymi sytuacjami. Fajnie ze 3 maluszek w drodze u mnie 4 i tez latwej ciazy nie mam z tym ze z szyjka ok. I gratuluje coreczki. Ktory to tydz i czy imie juz wybrane?Hmmm, co by napisać. Jestem już mamą czterolatka i dwu i pół łatki. To moja trzecia ciąża. Druga leżąca że szwem i pessarium. Chociaż w tej i tak troszkę mogę się poruszać. Czekam na córeczkę i odliczam wolno płynące dni.
Powiem Ci że też bardzo fajny wózek a może miej jeden wsadzony w aucie zawsze a drugi tak na spacerki? Bo na prawdę Obydwie super bryki[emoji4]Wlasnie rozlozylam.....to fura ktora dostalismy. Ma ogromna gondole
Hahaha ciekawe co mój mały będzie robił [emoji23] będę się z wami na bieżąco dzielic[emoji16] [emoji2]Ja kiedys jak mloda przewijalam z siuskow to jak dupke smatowalam to wystrzelila jak torpeda i mi bluzke zasrala.