oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Wlasnie rozlozylam.....to fura ktora dostalismy. Ma ogromna gondole
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja kiedys jak mloda przewijalam z siuskow to jak dupke smatowalam to wystrzelila jak torpeda i mi bluzke zasrala.Łukasz kiedyś przebierał marceline i w momencie jak zmieniał pampersa zesrala się mu ma rękę [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja używałam dady, ale dopiero po jakimś pół roku. Były super. Najgorsze są huggiesy. Dostałam od kogoś i u nas każdy jeden przeciekałCześć Dziś niedziela, więc trochę sie poudzielam. Pogoda piękna, aż chce się żyć
W związku z przebojami u mnie dziś zamawiam reszte brakujących rzeczy i już będę miała absolutnie wszystko. Tylko nie chce mi się brac za pranie i prasowanie, leń mnie dopadł.
Mam pytanie do dziewczyn które już mają dzieci i używały pieluch dada i babydream. Które są wg Was lepsze "jakościowo"? NIe pytam o reakcje skóry dziecka bo wiadomo, że każde jest inne tylko czy np któres z nich się rozklejały, albo wypełnienie sie przesuwało?
Miłego dnia!
Na początek najlepsze są te białe Pampers premium care.
Taki maluszek na piersi robi często kupki. Ja musiałam na początku po każdym karmieniu nawet w nocy.Dziewczyny a jak już jesteśmy przy temacie pieluszek to jak czesto powinno się zmieniać w dzien i w nocy? Przy każdym karmieniu czy częściej ?
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
No później już będziesz wiedziała jak kontrolować te cukry [emoji8]Wlasnie to najgorsze....i niby tydz. Na wizyte ciezarnych...niestety Karowa ma oblezenie ,bo u mnie w powiatowych takich poradni dla ciezarnych nie ma. Jakos musze dac rade a pozniej pelna kontrola
Oki dzięki za info [emoji2]A wiesz ze nie liczylam. Ale z doswiadczenia wiem ze przy kp. Po kazdym karmieniu moze byc kupasia. Wiec wiadomo trzeba zmienic. Nie tak jak po zasiusianiu...bo wiadomo ze nie zagladasz co chwile. Ale takie opakowanie te po 22 sztuki to na 2-3 dni starczylo. Pamietam ze Do szpitala D mi dowozil bo lezalam 4 doby. A mialam jedna paczke i mi braklo.W nocy napewno czeka cie zmiana pieluszki do 3 razy. A w ciagu doby ok10 napewno.
Haha domyślam się [emoji23] tylko tak orientacyjnie myślałam [emoji2]
Hahahahhaaha dobre [emoji23] czyli po ciąży i pieluszkowaniu nic z moich lokow nie zostanie [emoji16] [emoji23] [emoji2]Kupę jest zazwyczaj czuć. Czasami tak bardzo, że aż oczy pieką. Ja bym się bała żeby od smrodku Ci się włosy nie rozprostowały