reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja dziś tez na tarasie sibie zrobię porzadek i będę odpoczywać
Brzuch mnie boli [emoji20] na dole ciągnie chyba przecholowalam wczoraj z wynoszeszeniem niby nic ciężkiego ale jednak

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zdecydowanie musisz odpocząć... A niestety, choć mówi się, że ciąża to nie choroba, to nawet jeśli wszystko jest ok, to trzeba się oszczędzać, i organizm sam się upomina czasem o odpoczynek....

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
@_agnieszka_ zazdroszczę, sama chętnie bym odpoczęła w taki sposób :)

p19u3e3kq6bt68lx.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja bym chętnie poszła na spacer albo coś zrobiła, ale skoro nie mam takiej możliwości, to cieszę się, że chociaż na balkonie z książką mogę posiedzieć a nie w łóżku... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png

@SzczęśliwaCiężarna przypomnij mi z jakiej strony zamówiłaś ta sukienkę i powiedz mi czy brać taki rozmiar jaki się nosi czy większych,i czy materiał rozciagliwy
Misimi.pl :) każda sukienka ma rozpisana rozmiarowke [emoji16] ja kupiłam L :) jest rozciagliwa, ale tylko trochę a brzuch jest tak fajnie zrobiony, że tam spokojnie brzuszek się będzie mieścił do końca ciąży :)

f2w39n7303c24ozn.png

Hejo, ja już nie śpię, humoru brak ciąg dalszy.. No nic, będzie trzeba robić dobrą minę do złej gry żeby młodym było miło, no chyba że mi przejdzie i nawet udawać nie będę musiała, w razie czego mam nadzieję że nikt nie będzie miał mi za złe jak zawinę się do pokoju odpocząć..

Miłego dnia dziewczynki :*

p19u3e3kq6bt68lx.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Trzymam kciuki, żeby przeszło i żebyś się zabawiła choć trochę :)

w57v9n73fe3ysoga.png

no helou!

Widzę że ominęło mnie wczoraj zbiorowe wąchanie majtek oraz dyskusja o kosztach dostawy ikeowskich pojemników z allegro... i z allegro :D :D :D Demyt! M. pojechał do szpitala na weekend, więc ja zostałam z młodym, wczoraj byliśmy do późna u znajomych (którzy mają 3 dzieci, więc był szał ;) ) i ja już zdążyłam wstać, umyć głowę, nadrobić Was a Fran jeszcze śpi :D Ojjjjj coś czuję że od lipca będę wspominać takie momenty kiedy dziecko śpi dłużej ode mnie z nostalgią :D

Przed cacaem była zupa, a za chwilę sałatka ziemniaczana (klasyczny Śląski szałot [emoji23])

Aga, jaki masz przepis na sałatkę ziemniaczną?? Ja pod tym wzgłędem jestem totalnie "poznańska", kocham wszystko co ziemniaczane :D

My tylko dzieciom dajemy 40zl a sobie pierdolę z pepco [emoji16] /QUOTE]

Eeeeeeee.....????:oo: Wyjaśnisz, bo nie wiem czy to fajny zwyczaj czy nie :-D:-D:-D

@Marika92, ja Ci mega współczuję, bo pakowanie całego domu to jest hardcore! W życiu nie dałabym rady w normalnych warunkach w 2 dni, a co dopiero w ciąży...! A może zorientuj się ile kosztuje wynajęcie jakiejś firmy przeprowadzkowej? Może jacyś znajomi jednak by Wam pomogli..?? Przecież nie dasz rady sama biedaku...!!! BTW gdzie są zdjęcia mieszkania? ;) :p

Jutro sobota , chodźmy na dyskotekę :D zobaczymy ilu wyrwiemy haha :D

...i jak wyniki??? :D Jestem pewna że sukces gwarantowany! :D

@Margana, cieszę się że wszytko good i Emilka została Emilką! :D

Ja was proszę za chwile się okaże ze połowie z nas wody odchodzą [emoji23] nie sprawdzajcie tego

Hhahaahah :D

Nie wiedziałam, że będziemy na tych urodzinach, są w tą niedzielę, więc raczej allegro odpada :(
Jutro rano O pojedzie do Auchan, i będziemy kombinować... Mam nadzieję, że sobie poradzi........ [emoji6]

W Auchan mają naprawdę dużo zabawek i myślę że dla chłopca w każdym wieku zawsze lego jest trafione, puzzle też spoko, ciastolina tak jak pisały dziewczyny też się sprawdzi

Ostatnia edycja:
Oj to odpocznij dziś :) ja męża muszę wyslac po jakieś leżaki do sklepu bo narazie tu na nowym nie mamy jeszcze nic do leżenia,oprócz stołu drewnianego i ławki która służyła też na budowie :D
Na budowę zamówiłam dwa duże dwuosobowe hamaki, ale na tym mini balkonie taki fotel dobrze się sprawdza (kupiony na allegro ;))

0d1yrjjgtd95fou3.png

no helou!

Widzę że ominęło mnie wczoraj zbiorowe wąchanie majtek oraz dyskusja o kosztach dostawy ikeowskich pojemników z allegro... i z allegro :D :D :D Demyt! M. pojechał do szpitala na weekend, więc ja zostałam z młodym, wczoraj byliśmy do późna u znajomych (którzy mają 3 dzieci, więc był szał ;) ) i ja już zdążyłam wstać, umyć głowę, nadrobić Was a Fran jeszcze śpi :D Ojjjjj coś czuję że od lipca będę wspominać takie momenty kiedy dziecko śpi dłużej ode mnie z nostalgią :D

Aga, jaki masz przepis na sałatkę ziemniaczną?? Ja pod tym wzgłędem jestem totalnie "poznańska", kocham wszystko co ziemniaczane :D
Pierdolę z pepco tzn świecznik np [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry