reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Nie wiedziałam, że będziemy na tych urodzinach, są w tą niedzielę, więc raczej allegro odpada :(
Jutro rano O pojedzie do Auchan, i będziemy kombinować... Mam nadzieję, że sobie poradzi........ [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ah, to kiepsko tak na ostatnia chwile. Ale w sklepie pewnie cos znajdziecie.
A...jeszcze zapomnialam o puzzlach.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Dziewczyny nie wiem czy Was nadrobie. Jestem po wizycie, potem pojechalismy jeszcze po buty dla mlodej, bo nie ma w czym chodzic. A ja sobie kupilam dwie bluzeczki ciazowe. Takie zwykle, ale cos musze nosic jeszcze przez jakis czas.

Na wizycie wszystko dobrze. Pessar trzyma, szyjka sie dalej nie skraca. Wyniki wszystkie ok.
Emilka pozostaje dziewczynka[emoji3]Wazy juz kilogram.
16.04 mam dzwonic umowic sie z nim na ktg w szpitalu.

Jedyny problem w tym, ze mloda jest nadal ulozona miednicowo. Lekarz powiedzial, ze jak sie nie obroci to nawet nie bedzie ze mna dyskutowal i zrobi cc, bo nie bedzie ryzykowal[emoji53] Kurcze niech ona sie obroci, bo sie zalamiem[emoji20]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Spokojnie może się obrócić spokojnie... Jeszcze po 30tc są szanse... Jakoś szybko ten Twój lekarz martwi się o ułożenie... Dzieci mają jeszcze miejsce i dopiero jak się robi ciasno ukladaja się odpowiednio... Moja koleżanka w 34 miała corke miednicowo a lekarz ciągle dawał szanse

f2w39n7303c24ozn.png

To przez allegro kupowałas ?:D to trzeba było tak od razu :D a ja przez stronę Ikei patrzyłam :p
Już tyle razy o tym pisałyśmy przez ostatnie dwa miesiącej o tych pudelkach , że nie wiem czy pytałaś gdzie dokładnie kupiłam a ja nie będę się kłócić czy pisałam , że na allegro czy przez internet (w każdym razie miałam na myśli allegro [emoji39]) no i jak wrzucałam screena to pewnie był na górze link i było widać :)

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Kurcze kiepsko troche. Ja rodzac w 40+0 mialam wody zielone i lozysko watpliwej jakosci. To co by bylo potem?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Ale to chodzi o kobiety które nie maja akcji porodowej szyjka długa brak skurczy wiec tylko zbadają i do domu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry