reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Oj tam grubas [emoji16] wszystko na brzuchu zostaje [emoji16][emoji16] bardzo ładnie wyglądasz

f2w39n7303c24ozn.png
Dziękuje.. :* ale już czuję się grubo :D idzie mi uda i tyłek :D ty coś dawno zdjęcia nie wstawialas :) pokaż się :)
Ale u Ciebie to akurat teraz bardzo dobrze, że z mama bo jak faceta długi nie ma to nudno by było samej... Ja bym nie mogła :) a później już będziesz miała towarzystwo Alicji [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Tyle dobrego , ale czasem juuz bym chciała być u siebie bo brat mnie wykańcza nerwowo. 17lat a zachowuje się jak gówniarz. Nic nie robi w domu , nie pomaga, nie sprząta a jeszcze bałagani. Mama mu zwraca uwagę, K go opieprzyl jak byl, tak delikatnie przed wyjazdem. A u siebie to wiem , że będę miała po swojemu, spokój itp :) mama jest pedantka i mam to po niej :p dobre wyuczone zachowanie :)

reklama
Jutro rano spróbuje dostać się do mojej lekarki [emoji20] normalnie aż mi niedobrze . Kiedy wkoncu się to zmieni i będzie ok[emoji24] opadam z sił na prawdę coraz bardziej:/

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

To nie musi być nic groźnego. Miałam coś takiego jakieś 6 tygodni temu. Lekarz mnie zbadał, wykluczył żylaki sromu i stwierdził, że to nie jest nic ginekologicznego i że jak nie przejdzie to będziemy się martwić. Samo znikło po kilku dniach.

Ja dzisiaj śpię większość dnia. Nadrabiam[emoji16][emoji16][emoji16]albo wysypiam się na zapas.
Miałam jeszcze krótka wizytę koleżanki z pracy. Mój mąż ma od jutra trzy dni wolne. Sama nie wiem jak ja to wytrzymam

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ojoj, a po porodzie to dopiero urosna[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Mi by mogły zacząć zdecydowaniej rosnąć :(
Nie mam dobrego doswiadczenia z laryngologami na nfz, nie znam takiego dobrego. Moze gdybym sama szybciej trafila do tej mojej to bym az takich problemow nie miala. Ona sie tez specjalizuje w chrapaniu, bardzo bym chciala zeby do niej poszedl.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
To musi chociaż się zapisać, niech czas już leci. Chyba , że tylko o pieniądze chodzi :( A na NFZ chociaż się zbadać by poszedł. Tak na początek.
U nas do laryngologa to nie wiem ile, ale do gastrologa czekalam 7 miesiecy.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Do gastrologa nomrlanie na NFZ ? Ja miesiąc lub dwa. 7to bardzo długo :/

Kurcze, wspolczuje. Zawsze chcialam miec wieksze, ale juz chyba wole swoje male niz takie duze.
A po porodzie kolezanka nie mogla uwierzyc, ze mam takie duze piersi[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Dałaś mi nadzieję , że jeszcze urosną :D
Ale pewnie po karmieniu wrócą do swojego rozmiaru :( moja mama jest całkiem płaska, po każdym dziecku wracały do swojego rozmiaru. Nie wiem czy to nawet jest zerówka :hmm:

No właśnie czułam już parę dni dyskomfort tam na dole ale lekarka powiedziała że może być od tych lekarstw no i dziś robił a USG i było wszystko ok , a teraz byłam się kąpać i takie bulsko mi wylazlo że centralnie przy myciu wyczulam bez jakiegoś extremalnego " szorowania "się. Staram się być silna , ale już powoli brak mi sił [emoji24]

Może żylak?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

@Onaszczesliwa2018 - spokojnie, moim zdaniem, gdyby to było coś niepokojącego, a masz to od kilku dni, to "wyszłoby" na badaniu... Obstawiam tak jak było pisane ropień lub coś w tym stylu, a może hemoroid? Spróbuj jutro zadzwonić do lekarki, ale się nie stresuj - będzie dobrze [emoji106]
I wszystko z tobą ok, czasem tak się zdarza... Ważne, że mimo komplikacji mały ładnie rośnie itd [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Może ropien od golenia. Wrosl wlosek i zrobił torbiel.

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie mam pojęcia [emoji20] ale fakt że teraz dziennie w szpitalu się golilam żeby wrazie badania jakoś wyglądać może faktycznie coś tam się tak podraznilo tylko dziwnie że tak podskornie
I taka klucha

reklama
Melduje sie ze zyje....choc w nocy myslalam ze bede chodzic po scianie przez zab. Mialam robiony kanal spory czas temu a zebrala sie ropa i bilaly dwa zeby obok siebie ani zjesc ani nic...... Jechalam na paracetamolu co 2 godziny pobutka. Masakra jakas. Na szczescie dentystka mnie przyjela otworzyla kanal...ropa zlatuje a ulga natychmiastowa. Boze zawsze mialam problemy z zebami w ciazy ale teraz to masakra jakas.
Zapisalam sie na Karowa do poradni. 20 kwietnia mam byc o 8 rano i pobyt do 14. Zrobia badania ktg wymazy itd i maka wytlumaczyc co i jak z mierzeniem cukru i dieta. Takze dobrze ze to udalo mi sie ogarnac.

Niestety nie nadrobie was kochane,gratuluje udanych wizyt i pozytywnych krzywych.
Onaszczesciwa dobrze ze szyjka taka ladna i ze w domku mozesz juz byc.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
O boże.. współczuję bólu. :frown:

Do góry