reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Powiem wam że zauważyłam dziś że chodzę jak kaczka :o

I kuźwa cały dzień boli mnie z lewej strony coś jakby kolka.. Chyba coś się znów rozciąga :/ będę jak bania za chwilę :oooo

p19u3e3kelvalqdk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
O kurde, poród to naprawdę spory wysiłek, ale ja bym nie wytrzymała na leżąco.

Ja się nie dałam położyć z KTG. Na szczęście mieli przenośny aparat i położna przytrzymywała mi peloty, jak siedziałam w wannie/przy drabinkach. Ostatni etap przy ochronie krocza musiał być na leżąco, ale bokiem, nie na plecach.
Ale ja po prostu nie bylam w stanie sie ruszyc. Nawet nie moglam sama na bok sie przewrocic ani nog podniesc[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Normalnie będzie wyglądać. Wybierz ewentualnie biała ale nie taka mocno balową. Coś prostego myślę że będzie ok.

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
Bo do kościoła to raczej raka typowo biała ślubna nie ? Nie jakaś inna pasująca biała ? Jeśli rozumiesz o co mi chodzi :)

Ale ja po prostu nie bylam w stanie sie ruszyc. Nawet nie moglam sama na bok sie przewrocic ani nog podniesc[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Mam nadzieję, że nikt Cię nie zmuszał do wstawiania, tak jak mnie nie zmuszał do leżenia :) chociaż pod prysznic to w sumie wyganiali:)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

@klaudiaa975 a to ciężko powiedzieć na jak długo, befzie mógł to przyleci, dziś tylko na dwa dni a później już go dłużej nie będzie, w lipcu będzie cały miesiąc a później to już pewnie rzadziej no ale coś za coś

p19u3e3kelvalqdk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
No rozumiem. U nas to samo. Coś za coś.
A ile go najdłużej nie było ? Różnie jeździ ? Na parę tygodni ? I zjeżdża na dłużej ?

reklama
No coś Ty gdzie dają herbatę słodka? Bo u nas niestety zawsze gorzka. Na jedzenie nie mogłam narzekać czasami bez szału ale czasami było bardzo dobre
U mnie też herbata gorzka. Kromki chleba z kawalontkiem masła , kropka dżemu i to całe śniadanie. Na obiad zupa codziennie ten sam mdły bez smaku smak.. ble.

Do góry