Junka
Zaangażowana w BB
Mnie tez ale czekam jeszczeDziewczyny a kiedy planujecie zacząć robić jakieś zakupy dla dziecka? Mnie już nosi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie tez ale czekam jeszczeDziewczyny a kiedy planujecie zacząć robić jakieś zakupy dla dziecka? Mnie już nosi
Mmm tak jeszcze nie jadłamA ja jutro placuszki robie. Bede trzec pyrki i trochę cwbulki a na placki na patelni jak już obroce na drugą stronę szyneczka i ser żółty i taaak fajnie bedzie się topil
myślę, że pójdę po prostu do innej babki i poproszę o te kilka dni bo czuje sie kiepsko i dodatkowo w pracy teraz sporo stresu, nie proszę o zwolnienie co miesiąc wiec nawet nie myślałam, że to będzie taki problem o te kilka dni, ale trudnoNieeee mam od rodzinnej. Najpierw bylo typowo grypkowe a jak do niej przyszlam 10 to mi zwolnienie na kręgoslup od 9 do dzisiaj wypisala no a jutro wizyta u gin to już gin mi zwolnienia bedzie pisać
Ja chyba nie będę zbytnio czekać bo przesądna nie jestem, a raczej podobają mi się takie typowo neutralne ciuszki Ale np myślę o zakupach typu pościel, kołderka, jakieś pieluszki tetrowe i takie tam dupereleMnie tez ale czekam jeszcze
No właśnie stram sie nadrobić ale przedemancypacyjna jeszcze 10stro.Nie przeczytasz wszystkiego :-) ja po krotkiej drzemce pol godziny i jeszcze nie skonczylam czytac tego co żeście naprodukowaly
No pewnie że idxź do kogoś innego. Moja to tylko się spytala kiedy mam wizytę i że jjakby co to na kręgosłup mam elkę :-)myślę, że pójdę po prostu do innej babki i poproszę o te kilka dni bo czuje sie kiepsko i dodatkowo w pracy teraz sporo stresu, nie proszę o zwolnienie co miesiąc wiec nawet nie myślałam, że to będzie taki problem o te kilka dni, ale trudno
Ja bym poszła i powiedziała, że w pracy też nie masz lekko, mam nadzieję, że Ci damyślę, że pójdę po prostu do innej babki i poproszę o te kilka dni bo czuje sie kiepsko i dodatkowo w pracy teraz sporo stresu, nie proszę o zwolnienie co miesiąc wiec nawet nie myślałam, że to będzie taki problem o te kilka dni, ale trudno
Eee to już mało Ci zostało.No właśnie stram sie nadrobić ale przedemancypacyjna jeszcze 10stro.
Mój ma 28 lat. Powiedział że dziwnie się czuł że ktoś inny niż on mi tam coś wkłada hehA ile ma lat twoj m)?? Moj zawsze Ze mna nawet przy cc I usg dopochwowe obowiazek przeciez jak przytulanki to tez ci patrzy w... hihi hihi
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mojej powiedziałam że praca fizyczna trzyzmianowa a kobiety w ciąży nie mogą pracować na nocną zmianę. Może też koleżanka powinna np ściemnić że na nocki pracuje czy coś. Lekara tego nie sprawdzi. Ale ja akurat na 3 zmiany od 7 lat tak że nie musialam ściemniać.Ja bym poszła i powiedziała, że w pracy też nie masz lekko, mam nadzieję, że Ci da