reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
A ja jutro placuszki robie. Bede trzec pyrki i trochę cwbulki a na placki na patelni jak już obroce na drugą stronę szyneczka i ser żółty i taaak fajnie bedzie się topil

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Mmm tak jeszcze nie jadłam :p

Nieeee mam od rodzinnej. Najpierw bylo typowo grypkowe a jak do niej przyszlam 10 to mi zwolnienie na kręgoslup od 9 do dzisiaj wypisala no a jutro wizyta u gin to już gin mi zwolnienia bedzie pisać

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
myślę, że pójdę po prostu do innej babki i poproszę o te kilka dni bo czuje sie kiepsko i dodatkowo w pracy teraz sporo stresu, nie proszę o zwolnienie co miesiąc wiec nawet nie myślałam, że to będzie taki problem o te kilka dni, ale trudno

myślę, że pójdę po prostu do innej babki i poproszę o te kilka dni bo czuje sie kiepsko i dodatkowo w pracy teraz sporo stresu, nie proszę o zwolnienie co miesiąc wiec nawet nie myślałam, że to będzie taki problem o te kilka dni, ale trudno
No pewnie że idxź do kogoś innego. Moja to tylko się spytala kiedy mam wizytę i że jjakby co to na kręgosłup mam elkę :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Ja bym poszła i powiedziała, że w pracy też nie masz lekko, mam nadzieję, że Ci da :)

reklama
Ja bym poszła i powiedziała, że w pracy też nie masz lekko, mam nadzieję, że Ci da :)
Ja mojej powiedziałam że praca fizyczna trzyzmianowa a kobiety w ciąży nie mogą pracować na nocną zmianę. Może też koleżanka powinna np ściemnić że na nocki pracuje czy coś. Lekara tego nie sprawdzi. Ale ja akurat na 3 zmiany od 7 lat tak że nie musialam ściemniać.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Do góry