reklama
Elodia
Fanka BB :)
Staramy się hahaha. Myślę że warto te strony nadrobić, bo jest o czym czytaćOj dziewczyny nie jestem wstanie was nadrobić szok.nie dajecie żyć nie było mnie raptem 3-4 godz A przeszło 30 stron do odrobienia.[emoji16][emoji16]
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Junka
Zaangażowana w BB
Ja za pewne jakoś długo czekać tez nie będę ale myśle wstrzymać sie do nowego roku ale wózki już przeglądam i mam swój typJa chyba nie będę zbytnio czekać bo przesądna nie jestem, a raczej podobają mi się takie typowo neutralne ciuszki Ale np myślę o zakupach typu pościel, kołderka, jakieś pieluszki tetrowe i takie tam duperele
olaaa7
Tak szczególnie o tych naszych głupotach hahaStaramy się hahaha. Myślę że warto te strony nadrobić, bo jest o czym czytać
olaaa7
Wózki to już oglądam od chyba 2 lat hahaJa za pewne jakoś długo czekać tez nie będę ale myśle wstrzymać sie do nowego roku ale wózki już przeglądam i mam swój typ
Pochwal się swoim typem
Junka
Zaangażowana w BB
Już ostatnia strona jesteście dziewczyny szalone !!! super było by sie spotkać z dzidziamiEee to już mało Ci zostało.
Elodia
Mi się trójkołowiec marzy ale ceny też z kosmosu. Może na olx czy allegro się poszuka, zawszę parę zł taniej.Ja za pewne jakoś długo czekać tez nie będę ale myśle wstrzymać sie do nowego roku ale wózki już przeglądam i mam swój typ
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Mój ma 28 lat. Powiedział że dziwnie się czuł że ktoś inny niż on mi tam coś wkłada heh
Moj to mowi ze a co gdybysmy zyli w jungli to on by odebral porod hah
Moj to wszystko musi widziec wiedziec
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Junka
Zaangażowana w BB
Cybex priam w PL drogi ale na szczęście mam rodzine w USA a tam są duzoooooo tańsze także powiedziałam mojemu ze musi byc ten i żaden innyWózki to już oglądam od chyba 2 lat haha
Pochwal się swoim typem
Podziel się: