reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

dziewczyny, a od którego tygodnia ciąży poszłyście na zwolnienie ?
Ja jestem od poczęcia tak naprawdę xD bo wyszła grypka i poszlam na dwa tygodnie na zwolnienie. Wrocilam 8 listopada do pracy i już 9 nie poszlam bo test mi pozytywny wyszedl xD

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Ja jestem od poczęcia tak naprawdę xD bo wyszła grypka i poszlam na dwa tygodnie na zwolnienie. Wrocilam 8 listopada do pracy i już 9 nie poszlam bo test mi pozytywny wyszedl xD

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
a to masz już zwolnienie od ginekologa ? Bo ja byłam dzisiaj u lekarza rodzinnego ponieważ od rana strasznie mnie muli, jestem słaba i czuje się po prostu do d*upy, ale wypisała mi zwolnienie na 2 dni i powiedziała, że każda kobieta by musiała na zwolnieniu tylko siedzieć, nie ukrywam, że chciałam zwolnienie do 30.11 bo 1.12 mam wizytę u ginekologa i wtedy już ewentualnie z nim bym rozmawiała ale nie chciała nawet słuchać :(

a to masz już zwolnienie od ginekologa ? Bo ja byłam dzisiaj u lekarza rodzinnego ponieważ od rana strasznie mnie muli, jestem słaba i czuje się po prostu do d*upy, ale wypisała mi zwolnienie na 2 dni i powiedziała, że każda kobieta by musiała na zwolnieniu tylko siedzieć, nie ukrywam, że chciałam zwolnienie do 30.11 bo 1.12 mam wizytę u ginekologa i wtedy już ewentualnie z nim bym rozmawiała ale nie chciała nawet słuchać :(
Nieeee mam od rodzinnej. Najpierw bylo typowo grypkowe a jak do niej przyszlam 10 to mi zwolnienie na kręgoslup od 9 do dzisiaj wypisala no a jutro wizyta u gin to już gin mi zwolnienia bedzie pisać

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Może spróbuj iść do innego lekarza?

reklama
Ja to bym się na Twoim miejscu nie łączyła z nią w bólu bo to jej wina, że teraz musimy walczyć z tarciem bo smaka tylko narobiła haha
A ja jutro placuszki robie. Bede trzec pyrki i trochę cwbulki a na placki na patelni jak już obroce na drugą stronę szyneczka i ser żółty i taaak fajnie bedzie się topil

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Do góry