reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Elodia my to chyba jakieś zboczone jesteśmy haha:-D
My po prostu jesteśmy kobietami w potrzebie haha. Ale fakt wyobraźnię erotyczną to mam większą niż M chyba xD raz chcialam go namówic na numerek w przymierzalni w sklepie ale stwierdzil że za dużo ludzi bylo

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
My po prostu jesteśmy kobietami w potrzebie haha. Ale fakt wyobraźnię erotyczną to mam większą niż M chyba xD raz chcialam go namówic na numerek w przymierzalni w sklepie ale stwierdzil że za dużo ludzi bylo
Haha dobre :p Ale u nas też jakoś od czasu zrobienia testu trochę ostygliśmy, normalnie to potrafiliśmy kilka razy w tygodniu a teraz zdarza się że tylko raz w tygodniu :( Ja jakoś wieczorami gorzej się czuje no i padam szybko a M też jakoś ostatnio chodzi zmęczony, że też nie ma siły.

Haha dobre [emoji14] Ale u nas też jakoś od czasu zrobienia testu trochę ostygliśmy, normalnie to potrafiliśmy kilka razy w tygodniu a teraz zdarza się że tylko raz w tygodniu :( Ja jakoś wieczorami gorzej się czuje no i padam szybko a M też jakoś ostatnio chodzi zmęczony, że też nie ma siły.
My to przed testem też prawie codziennie jak króliki ale w tym ostatnim cyklu w ktorym się udało to trochę rzadziej też. A teraz od pozytywnego testu do doslownie razy bylo xD boję się trochę po prostu. Jak ginka da zielone światło jutro to co innego. Na boczku i jazdaaaaa :-D

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Mój był ze mną na usg dopochwowym ale nie uprzedziłam go jak to się robi bo myślałam że wie. Nastawiony był że usg to tylko przez brzuch ;) powiedział że się dziwnie czuł i na usg dopochwowym nie chce już być ale na normalne będzie ze mną chodził.

A ile ma lat twoj m;))?? Moj zawsze Ze mna nawet przy cc I usg dopochwowe obowiazek przeciez jak przytulanki to tez ci patrzy w... hihi hihi

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry