reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Na dodatek dostałam dziś z Hm do domu bon na -10% z okazji tego ze jestem jednym z najważniejszych klientów Hahaha i jak potem nie zamawiać [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wręcz kluczowy klient :D Ale Ci dogadzają :p

Zobacz załącznik 844513 dzis ukladalam i segregowalam jeszcze 2 paczki maja przyjsc

Ja będę układać i segregować po praniu, jak już komoda będzie złożona ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja już wszystko składałam, rozkładałam i znowu składałam chyba z 5 razy [emoji28] Ale pod koniec kwietnia planuję poprać i wtedy poprasuję i wszystko złożę znowu :D

Ja już po wizycie :) Paulinka waży 600 gram i 1 raz pokazała mi buzię na chwilkę :) Po za tym lekarz mówi, że wszystko jest książkowe - dzidzia, szyjka, wody, moje wyniki. Nie ma się do czego przyczepić :)

w57v9n73fe3ysoga.png
Super, gratulacje :)

Jak super :) moja też dużo razy tak szalała , ale nie tyle czasu pod rząd. Czasem czuje tak bardzo mocno , że wiem , że było by widać ale nie chce jej stresować światłem i podciągać bluzki do góry :D
To szaleństwo to było dopiero drugi raz, że tak dłużej trwało, za pierwszym razem było widać ale dużo słabiej :)

No właśnie jak jechałam z lotniska też było mi już niedobrze więc stwierdziłam że dziś nie da rady przeczekać do 8 a raczej do 10 jak pobudka o 4.. Więc nawet o tym już nie myślałam, nie ma co na wariata

p19u3e3kelvalqdk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
No tak, jak bys musiala czekac specjalnie to co innego. Ja wstalam, wyszykowalam sie i pojechalam.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Cześć dziewczyny :)

Ładna pogoda się robi :)
A ja dzisiaj pierwszy raz do szkoły rodzenia ;)
Ciekawe, jak to będzie wyglądało ;) idziemy razem, więc liczę, że O się sporo nauczy o przede wszystkim się przełamie... [emoji6]Dacie radę [emoji106] [emoji106] [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png
O to fajnie. Daj znac jak bylo[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Po stracie ciąży byłam z O, więc pilnował, żebym cokolwiek zjadła, wypiła, przynosił herbatę, koktajl do wypicia itd. A ja po kilku dniach (jak przestałam krwawić itd) uciekłam w bieganie...

0d1yrjjgtd95fou3.png
No ja na drugi dzien poszlam do pracy na 12 godzin, wiec nawet malo okazji bylo do jedzenia.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Do góry